loader
Foto

Galerie foto

Un Crăciun binecuvântat, la TVR1

Duminică, 21 decembrie, de la ora 7:30, pe TVR 1 şi TVR+, sunteţi invitaţi să luaţi parte la pregătirile prilejuite de Naşterea Domnului, la Universul credinţei.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Gânduri de pace înaintea Crăciunului

Liderii principalelor Biserici creştine din ţara noastră ne transmit mesaje de pace şi ne doresc să avem „Un Crăciun binecuvântat!” Emisiunea Universul credinţei este mesagerul lor.

În fiecare colţişor din ţară oamenii pregătesc Crăciunul cum simt şi ştiu mai bine. Sunt unele locuri unde oamenii păstrează tradiţiile în bună rânduială şi se bucură din toată inima de moment. În această ediţie a emisiunii suntem invitaţi la Bădăcinul Sălajului să vedem cum aşteaptă oamenii de acolo Crăciunul.

Realizator: Doina Iacob

Înaintea unui moment de sărbătoare atât de special, avem ocazia şi onoarea să ne aflăm în dialog cu academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici şi să intrăm în atmosfera Crăciunulului din vremurile de demult.

Realizator: Lucia Toader

Lumina faptei bune

Suntem datori să ţinem pază sufletului nostru, pentru a nu-l înstrăina şi a ne îndepărta de Domnul. Ne aflăm cu un pas mai aproape de Dumnezeu atunci când dăruim şi suntem milostivi. Sărbătoarea Naşterii Domnului Hristos ne cheamă, pe fiecare dintre noi, la săvârşirea faptelor bune.

Campania „Niciodată nu-i prea târziu”, lansată de Universul credinţei, este menită să ajute la ridicarea Clinicii Nera, din Slatina Nera, judeţul Caraş Severin, prima clinica de recuperare oncologică din România.

Realizator: Anna de Hillerin

Pe urmele lui Moş Crăciun

Crăciunul este Sărbătoarea Naşterii Domnului Hristos pe care o prăznuim în fiecare an. Dar tot cu ocazia Crăciunului, un personaj îşi face cu insistenţă loc, cel puţin în vremurile moderne. Acesta este Moş Crăciun. De aici vine si curiozitatea noastră legitimă de a afla cine este acest foarte popular personaj.

Realizator: Ion Lucian Ciucu

Producător: Estela Dincă

 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 22 iulie 2024

Luni, 22 iulie, de la ora 13:00, Mihaela Olaru v-a propus să revedeți o ediție de colecție ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Silviu Lupescu, fondatorul Polirom (ediție din 2016) | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

 

#TVRedu