loader
Foto

Traian Băsescu în „Prim-plan”, despre anul politic 2016

Fostul preşedinte al României a fost invitatul jurnalistei Mădălina Puşcalău Dobrovolschi în ediţia de miercuri a emisiunii, transmisă în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Emisiunea Prim-plan este disponibilă online pe TVR+.

2016 se anunţă un an cu o activitate politică intensă în România: două procese electorale, partide nou înfiinţate pe scena politică, vot prin corespontenţă, eventuale noi fuzionări ale formaţiunilor politice şi noi lideri. De asemenea, situaţia politică pe plan internaţional impune noi abordări şi adaptarea poziţiilor statelor la realităţile momentului. Jurnalista Mădălina Puşcalău Dobrovolschi ne aşteaptă la ediţia de miercuri, 3 februarie, a emisiunii Prim-plan, pentru o radiografie a situaţiei politice interne şi externe, alături de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, actual preşedinte al partidului Mişcarea Populară. Emisiunea se difuzează în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Va decide Parlamentul revenirea la alegeri locale în două tururi? Ce partide vor convinge electoratul la alegerile parlamentare? Cine „va face cărţile” pentru viitorul guvern politic? Ce politicieni trebuie să faca un pas înapoi, din cauza problemelor penale? Au şanse oamenii noi şi partidele noi în politica anului 2016? Unde a greşit România în relaţia cu Republica Moldova şi cum se poate implica acum? Acestea sunt câteva dintre subiectele pe care moderatoarea TVR le propune spre analiză fostului preşedinte al ţării. De asemenea, şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitatul emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Mihai Rădulescu este moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci aduce invitaţi relevanţi la Prim-plan marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi este la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu încheie seria emisiunilor Prim-plan a săptămânii.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu