loader
Foto

Galerie foto

TikTok, interzis? Am aflat duminică, la „Breaking Fake News”! | VIDEO

Tot atunci, despre sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin. Marian Voicu ne-a aşteptat duminică, 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

.
În urmă cu două săptămâni, președintele american Joe Biden a semnat o lege prin care aplicația TikTok ar putea fi interzisă în Statele Unite, în cazul în care compania care deține controlul aplicației nu vinde acțiunile. Congresul crede că guvernul comunist de la Beijing controlează această companie și o poate folosi pentru a-i spiona pe americani și pentru a răspândi propagandă și dezinformare.
.

Măsuri similare sunt propuse şi în alte state occidentale. Bogdan Manolea, președintele Asociației pentru Tehnologie și Internet, invitatul lui Marian Voicu la ediţia „Breaking Fake News” de săptămâna aceasta, vine cu detalii la Interviul săptămânii, rubrica ce deschide emisiunea pe 12 mai. Marian Voicu ne aşteaptă, ca de obicei, de la ora 19.00, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Recentele proteste pro-palestiniene din universităţile americane au făcut ca miliardarul George Soros, supravieţuitor al Holocaustului, să primească eticheta de „antisemit”, după ce zeci de ani a fost ţinta adepţilor conspiraţiei iudeo-masonice mondiale. Între timp, la Moscova, după ce a depus pentru a cincea oară jurământul de preşedinte al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin este văzut de propagandiştii Kremlinului ca un continuator merituos al Ţarului Ivan cel Groaznic, demn să rămână în amintirea supuşilor săi ca „Vladimir cel Groaznic”… Horia Grușcă trece în Revista presei fake aceste subiecte în ediţia „Breaking Fake News” de duminică.

(w882)

Sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin fac şi subiectul rubricii Istoria și istoriile sale, realizată de Gabriela Avram. Aflat la conducerea Rusiei de 24 de ani, Putin avut patru mandate de președinte și unul de premier și va conduce Rusia încă șase ani. În mandatele sale, Rusia a declanșat războaie împotriva Ceceniei, Georgiei și Ucrainei. Putin s-a războit și cu oponenții regimului său, numele acestora înșirându-se pe o lungă listă de morți suspecte.

(w882)

(w882)

Trăim vremuri în care informaţiile se răspândesc mai rapid ca niciodată, iar goana după senzaţional determină propagarea unor ştiri ce frizează absurdul. Ce e adevărat şi ce e fals? Cum cernem informaţiile, astfel încât să nu ne lăsăm înşelaţi? Întrebări aflate pe buzele tuturor îşi caută explicaţii şi în acest sezon al emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu. Un nou episod urmărim pe 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

 
100 de ani în 10 ecranizări străine: de la cărți la filme de succes

Un manuscris respins de 12 edituri, dar și piese de teatru recompensate cu Premiul Pulitzer au devenit repere cinematografice și succese ...

Gustul victoriei (III): Șofranul, vanilia și aromele vieții

Care sunt cele mai scumpe mirodenii, la ce sunt folosite și de unde le obținem? Cum acționează condimentele asupra alimentelor și de ce se ...

 ParenTin’, proiectul pentru adolescenți | VIDEO

ParenTin’, proiectul pentru adolescenți | VIDEO

publicat: sâmbătă, 09 noiembrie 2024

În data de 14 decembrie, Cluj-Napoca va găzdui o inițiativă inovatoare, lansată de neuropsihiatrul Cristian Andrei, intitulată "ParenTin'".

 

#TVRedu