loader
Foto

„Ţară, ţară, cine eşti?” cu Mădălina Dobrovolschi, la TVR 1 | VIDEO

Vineri, 14 octombrie, de la ora 18:55, invitaţii Mădălinei Dobrovolschi au fost gastronomul Adrian Hădean și sociologul Gelu Duminică.

 

Adrian Hădean este un chef, gastronom, blogger culinar şi scriitor, care şi-a făcut debutul în bucătăria profesionistă în anul 1998. Este cunoscut pentru blogul său culinar dar şi pentru faptul că a găzduit o serie de emisiuni culinare. A avut colaborări televizate pentru emisiunea Sarea în bucate, produsă la Cluj, pentru TVR 3.

S-a evidențiat prin aportul din terminologia gastronomică pentru mai multe cărți traduse și editate în limba română: „1000 Rețete. Deserturi”, „1000 Rețete. Preparate rapide” și „Rețete delicioase pentru prepararea pâinii”.

(w882) adrian had

În cărţile publicate povesteşte despre începuturile sale, despre secretele organizării și ale falimentării unui restaurant, despre meniuri, show-uri de televiziune și despre un șir de lecții despre gătit și viață. A câștigat diverse premii și cupe, a stabilit recorduri culinare prin realizarea unei frigărui cu lungimea de 101 metri, friptă pe o singură vatră cu jar de aceeași lungime.

Gelu Duminică este un sociolog și activist român de etnie romă, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București.

(w882) gelu dumin

A fost consultant al Agenției Naționale pentru Romi din cadrul Guvernului României între anii 2006 și 2007. A contribuit ca expert și manager la peste 50 de proiecte de dezvoltare comunitară și incluziune socială în zone defavorizate, fiind totodată membru al Comisiei Prezidențiale pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice, membru al Consiliului Economic și Social (ca reprezentant al societății civile) și membru al consiliului de conducere a filialei București a Colegiului Național a Asistenților Sociali din România.

Vineri, 14 octombrie, ne întâlnim cu Adrian Hădean și  Gelu Duminică, de la ora 18:55, la „Ţară, ţară, cine eşti?” cu Mădălina Dobrovolschi, la TVR 1 şi online pe TVR+.

Fiecare ediţie a emisiunii aduce în faţa publicului câte doi invitaţi - unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi unul care este un exemplu pentru cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuție.

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu