loader
Foto

Sfârşit de săptămână cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă invită să realizaţi agenda evenimentelor din următoarea perioadă şi vă aşteaptă cu zâmbetul pe buze, încă de la prima oră a dimineţii.

 

Forumul Economic Transfrontalier susţine dezvoltarea relaţiilor economice transfrontaliere la graniţa de est a Uniunii Europene. Tudor Jijie, director executiv al Euroregiunii Siret - Prut-Nistru vine în studioul TVR Iaşi însoţit de Grigore Policinschi, preşedinte al Raionului Dubăsari şi de Gheorghe Meaun, preşedinte al Raionului Sîngeri să ne vorbească despre ediţia a doua ce are loc la Iaşi şi Bălţi în perioada 25-26 iunie.

Se dă startul Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE)! Sute de evenimente vor fi organizate în Iaşi. Despre program discutăm cu actorul Adrian Păduraru, ambasador FIE.

Festivalul Internaţional de Muzică Populară „Mugurelul” de la Dorohoi a ajuns la cea de a zecea ediţie. Marcel Dupu, directorul festivalului ne oferă, prin telefon, mai multe detalii despre evenimentul de marcă al oraşului.

Centrul Cultural German Iaşi a împlinit 20 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, trupa Tango Transit din Frankfurt vine pe meleaguri moldave să susţină un concert. Dr. Alexander Rubel, directorul instituţiei, ne lansează invitaţia de a sărbători într-o manieră nemţească.

De la ora 8:00, „Bună dimineaţa, Moldova!”, pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro.

 
Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

TVR Cultural vă propune să revedeți punerea în scenă de la Theater an der Wien (2021), a operei „La Wally”, de Alfredo Catalani. Catalani a scris ...

O discuție necesară în fiecare zi

O discuție necesară în fiecare zi

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

În societatea contemporană, discuțiile privind educația și sistemul de învățământ ar trebui să fie o constantă, nu o alegere sezonieră. Deși la ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Andreea Marin (ediție din 2017) | VIDEO

Între 5 și 11 august, TVR Cultural redifuzează dialogurile Danielei Zeca Buzura cu pictorul Ilie Boca, gimnasta Cătălina Ponor, scriitoarea Ioana ...

 

#TVRedu