loader
Foto

Galerie foto

Sezonul şase Exclusiv în România, la final

Cristi Tabără şi echipa sa, un best of al sezonului şase Exclusiv în România , în ediţia din 9 ianuarie, difuzată de la ora 19.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Cele mai frumoase reportaje ale emisiunii Exclusiv în România din cel de-al şaselea sezon ne vor fi prezentate de Cristi Tabără şi echipa sa în ediţia best of de sâmbătă, 9 ianuarie, pe care o vom putea urmări de la ora 19.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Este ultimul episod din sezonul VI, în care echipa ne reaminteşte locurile de poveste din România pe care le-a descoperit.

„La început de 2016, echipa Exclusiv în România s-a adunat la gura sobei pentru a rememora care au fost cele mai frumoase reportaje ale sezonului VI. Astfel, plecăm de la Sfântu Gheorghe cu iahtul împreună cu Cristina Madgearu şi ajungem cu Daniel Georgescu direct la Crucea Eroilor de pe Caraiman. Marin Găbudean va povesti şi arăta misterele cetăţii Severin, iar Lorelei Mihală va dezvălui de ce mănâncă mai mult decât toată echipa Exclusiv în România la un loc. Cristi Tabără face mărturisiri, în exclusivitate, despre ceea ce i-a pus la încercare concepţia teologică. Rezultatul: o colecţie specială de reportaje marca Exclusiv în România”, ne-a spus Marin Găbudean, unul dintre cei doi producători ai emisiunii.

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta ediţiei Exclusiv în România din 9 ianuarie. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

(w882)

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Jurnalişti: Cristina Madgearu, Daniel Georgescu, Marin Găbudean, Lorelei Mihală

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu