loader
Foto

Galerie foto

Sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, din 15 aprilie

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Am urmărit zilele acestea o serie de evenimente organizate în cadrul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, la care au participat comisari europeni, guvernatori de bănci centrale, miniștri de finanțe și alți decidenți de prim rang. Vă aducem noi cele mai importante informații despre perspectivele financiare și economice ale Europei, și despre instrumentele prin care putem reduce decalajele față de celelalte state membre.

Deschidem însă cu un reportaj despre maniera extrem de eficientă în care reușim să ratăm oportunități. Vin peste noi ocazii excepționale de a ne racorda la industriile viitorului. Doar că ne găsesc complet nepregătiți. Urmăriți astăzi un material de autor, semnat Răzvan Petrișor.

(w882) monica ghi

Lăsăm deoparte supertehnologiile de care oricum pare că nu suntem prea interesați, și trecem la bani. Pentru că la începutul acestei luni, Bucureştiul a concentrat cele mai importante dezbateri de interes financiar pentru Uniunea Europeană: Eurogrup şi reuniunea informală a miniştrilor de finanţe.

Piaţa unică europeană trebuie susţinută de politici economice adecvate. Însă România pierde din competitivitate, iar deficitul de cont curent ar putea afecta eforturile de convergenţă. Sunt observațiile enunțate la conferința privind Semestrul European:  procesul de coordonare a politicilor economice ale statelor membre.

Dezvoltarea antreprenoriatului poate întări convergenţa economică şi a coeziunea socială a Europei. IMM-urile solicită un mediu de afaceri echitabil care să le încurajeze să inoveze, să crească investițiile și comerțul. Și acces la finanţare, la pieţe și la forţă de muncă calificată.

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

În reluare, în fiecare marți dimineață, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu