loader
Foto

Galerie foto

Sezon nou "Exclusiv în România"

Cristian Tabără a început cel de-al patrulea sezon Exclusiv în România cu o vizită în Delta Dunării. Ediția a fost difuzată sâmbătă, 4 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea realizată de Cristian Tabără online, pe TVR+, sunt invitaţi, începând cu 4 octombrie, de la ora 18.00, la un nou sezon Exclusiv în România.

„Am hotărât să începem acest nou sezon din estul României şi, cu puţin noroc, vom ajunge până în vestul ţării alături de Cristian Tabără, în căutare de noi unicate, noi provocări turistice. În acest prim episod, ne îndreptăm spre Delta Dunării, una dintre cele mai mari şi mai sălbatice din Europa”, spune producătorul Marin Găbudean.

Pentru această primă ediţie, echipa emisiunii este însoţită de poate cel mai competent ghid: un lipovean celebru - Ivan Patzaichin. Multiplul campion mondial şi olimpic le va arăta telespectatorilor TVR 1 frumuseţile Deltei, dar va face şi o lecţie demonstrativă pentru cei care doresc să înveţe să vâslească. Şi tot la prima ediţie a celui de-al patrulea sezon Exclusiv în România, telespectatorii vor merge la pescuit, vor asculta poveştile ruşilor lipoveni şi vor urmări cum se găteşte un delicios borş pescăresc tradiţional, cu apă din Dunăre. Toate acestea în premieră, în primul episod marca Exclusiv în România cu Cristian Tabără.

Echipa emisiunii, formată din Lorelei Mihală (jurnalist), Marin Găbudean, Cristina Madgearu (producători), Cristian Tabără (moderator şi realizator) vă aşteaptă în fiecare sâmbătă la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu