loader
Foto

Secretul brânzei de Sibiu, dezvăluit la „Exclusiv în România”

Ediţia Exclusiv în România de săptămâna aceasta a adus telespectatorilor obiective unice din zona Sibiului. Emisiunea s-a difuzat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponinibilă online pe TVR+.

Ajungem din nou, în această sâmbătă după-amiază, alături de membrii echipei Exclusiv în România, în zona Sibiului, un loc unde întotdeauna se mai găsesc noi destinaţii, experienţe şi poveşti de descoperit. Toate acestea sunt incluse în oferta ediţiei din 3 iunie a emisiunii realizate de Cristi Tabără la TVR. Exclusiv în România se difuzează de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Călătorii noştri încearcă, în această ediţie, o plimbare cu ciclodrezina. Adică, un fel de bicicletă care merge pe o şină de cale ferată - o şină de mocăniţă, de data aceasta. Din păcate, mocăniţa a fost scoasă din zona Cornăţel–Hosman, dar câţiva inimoşi încearcă să menţină linia funcţională, organizând plimbări pentru turişti.

Tot pe 3 iunie, la Exclusiv în România, vizităm şi bisericile fortificate din Cisnădie şi Cisnădioara, ne prindem în Hora din Rusca – un obicei unic în România - şi aflăm care este secretul brânzei din Mărginimea Sibiului...

Imagini cu locuri frumoase, locuri unice - toate completate cu poveşti bine spuse, cu oameni cum rar întâlneşti, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

 

Realizator: Cristian Tabără

Jurnalist: Daniel Georgescu

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu