loader
Foto

Rusia lui Putin: de la CEKA la FSB, miercuri, la „Breaking Fake News”

Despre viziunea apocaliptică a iminenţei unei noi revoluţii şi efectul psihologic al otrăvirii asupra oamenilor, într-o nouă ediţie „Breaking Fake News”. Seria premierelor a continuat pe 16 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR1. | VIDEO

 

„Din păcate, Putin a corupt în totalitate societatea rusă”, afirmă Andrei Soldatov, invitatul lui Marian Voicu de miercuri la „Breaking Fake News”. Jurnalist de investigație, unul dintre cei mai buni cunoscători ai serviciilor secrete ruse, Soldatov a fost pus pe lista neagră de regimul lui Putin și obligat să aleagă exilul.

​Recent a apărut versiunea românească a cărții sale „Compatrioții: Istoria brutală și haotică a exilaților, emigranților și agenților ruși din străinătate”. Ce îi motivează pe emigranţii ruşi să lucreze pentru Putin? Aflăm la Interviul săptămânii, într-o discuție despre operațiunile clandestine, măsurile active și asasinatele politice din ultimul secol și din prezent. „Breaking Fake News” a fost la TVR 1 pe 16 noiembrie, la TVR 1, de la ora 18.00.

(w882)

Alegerile parțiale americane au readus pe scena dezinformării unele dintre personajele prezente în urmă cu doi ani: adepții teoriei conspirației privind fraudarea alegerilor prezidențiale din 2020, trolii ruși și iranieni, dar și pe „Bucătarul lui Putin”. ​Horia Gruşcă ne-a pus în temă pe acest subiect tot în ediţia de miercuri a emisiunii, în rubrica Revista presei fake.

(w882)

Trăim vremuri în care informaţiile se răspândesc mai rapid ca niciodată, iar goana după senzaţional determină propagarea unor ştiri ce frizează absurdul. Ce e adevărat şi ce e fals? Cum cernem informaţiile, astfel încât să nu ne lăsăm înşelaţi? Întrebări aflate pe buzele tuturor și-au căutat explicaţii într-o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, difuzată miercuri, pe 16 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu