loader
Foto

Românii au ajuns pe Marte! Mai multe, în emisiunea „Breaking Fake News” | VIDEO

În aceeași ediție, am aflat mai multe despre viitorul Turciei şi situaţia copiilor din familiile din România. Marian Voicu şi echipa sa ne-au dat întâlnire la o nouă ediţie în premieră a emisiunii, duminică, 7 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

Alegerile parlamentare și prezidențiale din Turcia de duminica viitoare sunt considerate cele mai importante din istoria republicii care aniversează anul acesta centenarul. Se îndreaptă Turcia către sfârșitul epocii Erdoğan? Analistul politic Dragoș Mateescu discută subiectul cu Marian Voicu în Interviul săptămânii, ce a deschis ediţia „Breaking Fake News” din 7 mai, de la la TVR 1.

(w882) turcia

(w882)

La Revista presei fake, Horia Grușcă ne vorbeşte despre militarism și propagandă în Rusia lui Putin: Parcul Patriotic și Catedrala Forțelor Armate sunt contrapuse expoziției „Cronica cruzimii NATO".

A fost lansată o nouă teorie a conspirației: „Prin înființarea Observatorului național al copilului, statul va lua copiii cu forța din familiile lor, așa cum se întâmplă deja în alte state!” Tema a pus deja pe jar numeroşi părinţi. Demontarea acestei ştiri false o face Tatiana Țarfulea, la Conspirația săptămânii, în aceeaşi ediţie „Breaking Fake News”.

La rândul lor, Spărgătorii de fake news Zaiafet și Geminschi aruncă bomba: lucrurile cu adevărat importante ne sunt ascunse! Românii au ajuns pe Marte, în timp ce un fost președinte rus visează cu ochii deschiși.

Trăim vremuri în care informaţiile se răspândesc mai rapid ca niciodată, iar goana după senzaţional determină propagarea unor ştiri ce frizează absurdul. Ce e adevărat şi ce e fals? Cum cernem informaţiile, astfel încât să nu ne lăsăm înşelaţi? Întrebări aflate pe buzele tuturor îşi caută explicaţii într-o nouă ediţie în premieră a emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu, difuzată duminică, pe 7 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu