loader
Foto

Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate” | VIDEO

Pe 17 mai, mult admirata actriţă și-a încercat noi talente. Basti Ţopescu i-a fost alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis sau realitate” s-a difuzat vineri, de la ora 22.30, la TVR 1.

 

„Joacă pe scena teatrului Odeon, dar şi a altor teatre bucureştene, de aproape 60 de ani. Cu o energie care frizează supranaturalul, Rodica Mandache este profesoară de actorie, autoare de cărţi, joacă prin toată ţara într-un ritm care ar doborî şi un actor la început de drum. lubită de spectatorii de aici şi de diaspora, Rodica Mandache umple sălile şi inimile. Multipremiata UNITER şi Gopo are viaţa artistică pe care a visat-o. Dar întrebarea este, în afara de asta, are şi un alt vis?”

Din acest punct a pornit Basti Ţopescu în aventura săptămânii, alături de una dintre cele mai iubite actriţe ale momentului. „Vis sau realitate”, emisiunea care transformă visurile celebrităților în fapte s-a văzut vineri seară, pe 17 mai, de la ora 22.30, la TVR 1.

(w882)

Puţină lume ştie că accesoriul preferat al Rodicăi Mandache este pălăria. A şi avut o pălărie favorită, primită în dar de la fiica sa. Dar, generoasă din fire, i-a dăruit-o, la rândul ei, unei alte doamne a scenei româneşti şi internaţionale, Angela Gheorghiu. Şi, chiar dacă gestul a fost făcut din inimă, a rămas cu nostalgia obiectului preferat pe care nu l-a mai găsit.

Şi astfel a apărut ideea: cum ar fi să îşi croiască singură pălăria ideală? Dar, cum timpul nu i-a fost niciodată de prisos şi nici îndrăzneala suficientă să pornească pe acest drum, Rodica Mandache a rămas cu... visul.

(w882)

Să fii pălărier nu înseamnă să umbli agitat de colo, colo, vorbind în dodii, cu obrajii roşii şi mănuşi elegante. Din contră, înseamnă îndemânare, precizie, imaginaţie şi mult calm. Iar domnul Nicu de la Maria Pălăria le are pe toate. Şi nici simţul umorului nu îi lipseşte, ceea ce l-a recomandat cu prisosinţă ca mentor pentru Rodica Mandache. La rândul său, Basti i-a stat alături, punându-şi la dispoziţie toată îndemânarea şi ideile pentru ca visul actriţei să devină realitate.

Ce a ieşit din toată strădania lor am aflat vineri, 17 mai, de la ora 22.30, într-o nouă ediţie din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmărim sezonul 3 al emisiunii, în fiecare seară de vineri.

 

 

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu