loader
Foto

Regional Cafe – 6 februarie 2014

Și într-o zi de joi, echipa matinală de la TVR Iași vă salută cu drag din capitala Moldovei. De la 7.00 la 9.00, Steliana și Andrei vă așteaptă cu o serie de subiecte interesante.

 

Psihoterapeutul Lăcrămioara Cojocaru ne spune cum putem discuta cu adolescenții despre sex. Aceasta este și tema unui workshop la care cei interesați pot participa și afla mai multe detalii.


Cancerul a devenit ucigașul numărul unu în lume. Acest subiect îl dezbatem împreună cu prof.dr. Eugen Târcoveanu, medic primar, chirurgie generală, din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

Este cunoscut ca doctor în Ion Creangă. Scriitorul Constantin Parascan a împlinit recent frumoasa vârstă de 70 de ani. Despre activitatea din această perioadă, împliniri, realizări și momente de cumpănă o să vorbim la Regional Cafe.

Opera Națională Română Iași a prezentat publicului larg spectacolul „Elixirul dragostei”, ocazie cu care s-au înregistrat și câteva debuturi remarcabile. În studio vor veni tenorii: Jean Kristoff Bouton, Andrei Fermeșanu și Daniel Mateianu. Pentru acest spectacol, cei trei artiști s-au pregătit cu celebrul tenor Vasile Moldoveanu.

La Gura Humorului avem o nouă pârtie de schi. Primarul orașului, Marius Ursaciuc, ne prezintă acest proiect pe TVR 3 și TVR Iași.


Vă așteptăm cu drag și online pe TVR+.

 
Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

TVR Cultural vă propune să revedeți punerea în scenă de la Theater an der Wien (2021), a operei „La Wally”, de Alfredo Catalani. Catalani a scris ...

O discuție necesară în fiecare zi

O discuție necesară în fiecare zi

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

În societatea contemporană, discuțiile privind educația și sistemul de învățământ ar trebui să fie o constantă, nu o alegere sezonieră. Deși la ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Andreea Marin (ediție din 2017) | VIDEO

Între 5 și 11 august, TVR Cultural redifuzează dialogurile Danielei Zeca Buzura cu pictorul Ilie Boca, gimnasta Cătălina Ponor, scriitoarea Ioana ...

 

#TVRedu