loader
Foto

Putin luptă împotriva Ocultei mondiale. De când e această teorie a conspirației?

Paranoia sau manipulare? La “Breaking Fake News”, Marian Voicu şi invitaţii lui, jurnaliştii Ovidiu Nahoi şi Petre M. Iancu, au discutat despre cum este prezentat războiul în Rusia. Miercuri, 30 martie, ora 22.00, la TVR 1.

 

Războiul împotriva Ucrainei este prezentat în Rusia ca fiind unul împotriva naziștilor, ereticilor, globaliștilor, homosexualilor. Este înfăţişat drept lupta între Bine și Rău, Apocalipsa.

Este paranoia sau manipulare? Jurnalistul Marian Voicu a discutat subiectul în noua ediţie “Breaking Fake News”, alături de Ovidiu Nahoi, redactor șef RFI România și de Petre M. Iancu, jurnalist DW (din Berlin). “Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării, a fost la TVR 1 miercuri, 30 martie, ora 22.00.

(w882)

Putin luptă împotriva Ocultei mondiale, pentru a salva creștinătatea, omenirea în general. Cât de veche este acesta teorie a conspirației? Am aflat la „Conspirația săptămânii”, cu Tatiana Țarfulea.

România are dreptul să rupă bucăți din Ucraina, președintele Zelenski este un evreu nazist și germanii au fost și sunt rusofobi - iată câteva din cele mai recente dezinformări. Le-a prezemtat Horia Grușcă în rubrica dedicată „Revistei presei fake”.

În fiecare miercuri, la TVR 1 urmărim „Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Emisiunea este realizată şi prezentată de Marian Voicu.

 

 

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu