loader
Foto

Galerie foto

Primul concurs de paddling printre rechini, la „Microbist de România”

Întrecerea dintre cei zece suporteri români în Insulele Maldive continuă la TVR 1. Miercuri, 26 mai, de la ora 22.00, la „Microbist de România”, concurenţii și-au testat abilităţile într-o palpitantă cursă de skijet.

 

Nimeni nu a mai avut curajul de a agita apa deasupra unei zone în care se hrăneau zeci de rechini!

Cei 10 înfocaţi fani ai fotbalului românesc au trecut printr-o astfel de probă în 26 mai, la „Microbist de România”. Gazda show-ului, Tudor Furdui, ca de fiecare dată, a arbitrat probele prin care au trecut adversarii.

(w882)

(w882)

În cea de-a doua probă, pe un traseu şerpuit, în mijlocul oceanului, concurenţii au condus un skijet. Fiecare echipă a avut 4 piloţi şi un pasager. Traseul s-a parcurs între două plute montate pe apă. De pe prima plută au plecat doi concurenţi: unul a condus, celălalt a fost lăsat pe a doua plută. Trebuia recuperat de următorul conducător al skijet-ului şi adus pe prima plută. La fel au procedat şi ceilalţi concurenţi.

(w882)

Vedetele show-ului sunt zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece echipe de fotbal din România în prima competiţie dedicată fanilor sportului cu balonul rotund. Fiecare club - FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

(w882)

Clasamentul fanilor fotbalului se tot modifică, aşa că urmăriţi palpitantele aventuri prin care trec cei 10 miercuri, de la ora 22.00, la TVR 1, în episodul 5 al emisiunii „Microbist de România”. După ora 23.00, episodul poate fi vizionat pe canalul oficial de Youtube al TVR.

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu