loader
Foto

Galerie foto

Primul concurs de paddling printre rechini, la „Microbist de România”

Întrecerea dintre cei zece suporteri români în Insulele Maldive continuă la TVR 1. Miercuri, 26 mai, de la ora 22.00, la „Microbist de România”, concurenţii și-au testat abilităţile într-o palpitantă cursă de skijet.

 

Nimeni nu a mai avut curajul de a agita apa deasupra unei zone în care se hrăneau zeci de rechini!

Cei 10 înfocaţi fani ai fotbalului românesc au trecut printr-o astfel de probă în 26 mai, la „Microbist de România”. Gazda show-ului, Tudor Furdui, ca de fiecare dată, a arbitrat probele prin care au trecut adversarii.

(w882)

(w882)

În cea de-a doua probă, pe un traseu şerpuit, în mijlocul oceanului, concurenţii au condus un skijet. Fiecare echipă a avut 4 piloţi şi un pasager. Traseul s-a parcurs între două plute montate pe apă. De pe prima plută au plecat doi concurenţi: unul a condus, celălalt a fost lăsat pe a doua plută. Trebuia recuperat de următorul conducător al skijet-ului şi adus pe prima plută. La fel au procedat şi ceilalţi concurenţi.

(w882)

Vedetele show-ului sunt zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece echipe de fotbal din România în prima competiţie dedicată fanilor sportului cu balonul rotund. Fiecare club - FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

(w882)

Clasamentul fanilor fotbalului se tot modifică, aşa că urmăriţi palpitantele aventuri prin care trec cei 10 miercuri, de la ora 22.00, la TVR 1, în episodul 5 al emisiunii „Microbist de România”. După ora 23.00, episodul poate fi vizionat pe canalul oficial de Youtube al TVR.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu