loader
Foto

Povestea bebelușilor pozitivi de la Timișoara, la "Reţeaua de idoli"

Duminică, 31 mai, i-ați cunoscut pe eroii de la Timișoara. Medici, asistente, mame și copii, care au creat emoție în perioada de carantină și vor rămâne ca una dintre cele mai frumoase povești ale acestei crize, de la ora 18:00, la TVR 2 și TVR+.

 

„Rețeaua de idoli” continuă seria reportajelor marca #rețeauadesperanță, hashtag-ul folosit în timpul izolării pentru interviurile și poveștile postate online.

Invitaţii Irinei Păcurariu sunt oameni excepţionali care i-au ajutat pe cei din jurul lor să treacă mai ușor perioada de criză, români cu inițiativă, personaje care dau încredere că normalitatea, fie ea și una model.

(w882)

Duminică, pe 31 mai, de la ora 18:00, la „Reţeaua de idoli” telespectatorii TVR 2 au cunoscut eroii de la Timișoara. Medici, asistente, mame și copii, care au creat emoție în perioada de carantină și vor rămâne ca una dintre cele mai frumoase povești ale acestei crize.

(w882)

Telespectatorii TVR 2 l-au cunoscut pe profesor doctor Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, specializat în chirurgie cardiacă şi singurul medic care, alături de echipa sa, face transpant de inimă la copiii din România.

(w882)

18 mame testate pozitiv la COVID-19, 3 bebeluși din toți cei născuți, pozitivi și ei, condamnați, fiecare în parte să reziste despărțiți zile și nopți, în primele săptămâni de viață ale micuților abia născuți.

(w882)

Bebelușii pozitivi de la Timișoara și povestea lor, la o lună după ce ultimul copilaș a părăsit maternitatea, în cea mai tulburătoare și mai urmărită luptă cu virusul. Cine i-a salvat, ce fac acum, unde sunt, cum au învățat să trăiască împreună mame și copii după o astfel de traumă, într-o ediție din care nu a lipsit niciunul din personajele principale ale acestei drame.

„Rețeaua de idoli” este disponibilă online pe TVR+.

 
Învățarea limbilor străine în România | VIDEO

Învățarea limbilor străine în România | VIDEO

publicat: joi, 21 noiembrie 2024

În ultimii ani, România s-a distins în cadrul Uniunii Europene printr-o statistică remarcabilă: aproximativ 95% dintre elevii de gimnaziu învață, ...

Ziua Internațională a Profesorilor de Limba Franceză la Cluj-Napoca

Joi, 21 noiembrie, Cluj-Napoca a fost gazda unei sărbători deosebite, marcând Ziua Internațională a Profesorilor de Limba Franceză. În sala ...

100 de ani în 10 ecranizări străine: de la cărți la filme de succes

Un manuscris respins de 12 edituri, dar și piese de teatru recompensate cu Premiul Pulitzer au devenit repere cinematografice și succese ...

 

#TVRedu