loader
Foto

Pentru şoferi şi şoferiţe, „Drum bun!”

Şofatul – exclusiv masculin? Răspunsuri, opinii ne-au fost împărtăşite la noua ediţie a emisiunii de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, cu Cristina Şoloc. Joi, 13 iulie, ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Chiar dacă nu a fost oficial recunoscut, în trafic există un conflict mocnit între şoferi şi şoferiţe. Aşa că, la ediţia Drum bun! din această săptămână, echipa emisiunii încearcă să afle dacă şofatul este o atribuţie exclusiv masculină şi dacă femeile care se încumetă să iasă cu maşinile în trafic ar trebui, mai degrabă, să se întoarcă la mânuirea aragazului, a fierului de călcat şi a cratiţelor. Cât de experimentate sunt femeile la volan, cât de agresivi sau îngăduitori sunt bărbaţii care întâlnesc şoferiţe în trafic? Încearcă răspunsuri specialiştii în conducere defensive de la Academia Titi Aur.

Ba mai mult, în ediţia cu numărul 11 a emisiunii Drum bun! de la TVR 1 şi TVR+ de joi, 13 iulie, ora 22.30, vom vedea un experiment: Flavius Buzilă de la Hara, care încă nu are permis de conducere, va testa câteva dintre simulatoarele indoor şi outdoor de la ATA. Este vorba despre o parte dintre simulatoarele testate de-a lugul episoadelor emisiunii de Cristina Şoloc. Ce a ieşit… vom vedea cu toţii la TVR 1 şi TVR+, la noua ediţie Drum bun! de joi, 13 iulie, ora 22.30.

(w500)

(w500)

Telespectatorii Drum bun! sunt din nou invitaţi să participe la un concurs care se desfăşoară pe pagina de Facebook a emisiunii şi al cărui regulament poate fi accesat aici. Premiile puse la bătaie sunt: săptămânal, un gadget “SmartLink Bluetooth Handsfree with Car Charger Docking Station – Vetter”, iar lunar - o cameră video auto, model“Vicovation”, ambele oferite ca premiu de SC Compania de conţinut online SRL.

 

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 
„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", veți fi martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe a Familiei ...

„Podcasturile TVR#Enescu”: Valentina Băințan, în dialog cu Cynthia Millar, una dintre marile interprete la Undele Martenot, în 15 iunie

În ultima ediție a acestui sezon din „Podcasturile TVR#Enescu”, invitata Valentinei Băințan este Cynthia Millar, una dintre puținele interprete ...

Graficiana Anca Boeriu, la „Pastila de artă”: Este o expunere a propriilor mele fragilități în lucrările pe care le fac

Între 10 și 16 iunie, la „Pastila de artă”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor să îi descopere sau să afle mai ...

 

#TVRedu