loader
Foto

Galerie foto

Emisiunea de limbă română Vorbeşte corect!, cu sezon nou la TVR

Fiţi pregătiţi să o întâlniţi pe Ruxandra Gheorghe Negrea, prezentatoarea emisiunii Vorbeşte corect!, oriunde mergeţi! Echipa emisiunii aşteaptă şi în noul sezon sesizările voastre privind folosirea incorectă a limbii române.

 

Din 13 martie, emisiunea de limbă română a postului TVR 1 a revenit cu teme noi, realizate, bineînţeles, tot pe baza greşelilor semnalate de telespectatori. După o pauză scurtă, de doar câteva luni (timp pe care l-a acordat exclusiv celor două fetiţe gemene născute în noiembrie 2016 şi Nataliei, surioara mai mare), Ruxandra Gheorhe Negrea a revenit pe teren cu echipa Vorbeşte corect!.

„Suntem pe teren: să pregătiţi întrebări pentru echipa emisiunii când o întâlniţi, dar şi să aveţi răspunsuri la întrebările Ruxandrei!", ne invită Radu Dănilă, realizator şi regizor artistic al programului.

(w882)

„Pe adresa de e-mail şi pe pagina de facebook a emisiunii, aşteptăm în continuare mesajele telespectatorilor. Şi le mulţumim, de asemenea, celor care ne-au trimis scrisori”, ne- aspus Cristina Dănilă, unul dintre realizatorii Vorbeşte corect! de la TVR 1.

Echipa ne mai anunţă că în curând va lansa o nouă campanie a emisiunii, dar încă mai aşteaptă versuri de la telespectatori pe tema „Românul e născut poet", campanie iniţiată pentru a ne onora poeţii şi poezia românească.

(w882)

Până în luna aprilie, emisiunea „Vorbeşte corect!” este la TVR 1 în fiecare zi de luni până vineri, la orele 18.30, iar la TVR HD, la 14.50. Ediţiile înregistrate se pot regăsi, ca şi până acum, pe TVR+, iar adresa de email a emisiunii, vorbestecorect@tvr.ro, este la dispoziţia telespectatorilor.

 
Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai | VIDEO

TVR Cultural a transmis, în 18 mai, în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui compozitor italian, în ...

Actorul Pavel Bartoș, la „Interviurile TVR Cultural”: E bine să ai emoții, asta te face uman, nu ești robot | VIDEO

La „Interviurile TVR Cultural” din 18 mai, jurnalista Ioana Pavel l-a avut ca invitat pe actorul Pavel Bartoș.

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

Invitatul Ileanei Ploscaru Panait la „Biografii necesare” a fost pictorul Constantin Flondor, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a ...

 

#TVRedu