loader
Foto

Părintele Francisc Doboş, aviator pentru o zi. Luni, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Basti Ţopescu a apelat la un profesionist şi de această dată, pentru a-şi ajuta invitatul să-şi îndeplinească visul din copilărie. Comandantul de aeronavă Emil Dobrovolschi le-a sărit în ajutor într-un nou episod „Vis sau realitate”, luni, 25 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1.  

 

Părintele Francisc Doboş nu este un preot oarecare. Este un om care a moştenit atitudinea jovială de la mama sa şi disciplina în muncă de la tatăl său, cu har în adevăratul sens al cuvântului, dar şi cu haz pe măsură. Este absolvent al Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași și al Universității Pontificale Urbaniana Santa-Croce din Roma. În prezent, este paroh la Parohia Preasfânta Inimă a lui Isus - Biserica Sacré Coeur din București şi responsabil al oficiului de Evanghelizare și Promovare Umană.

A înţeles de mic că joaca este poarta către mintea şi inima unui om şi încearcă să arate oamenilor cât de frumoasă este viaţa fără a-i păcăli, ceea ce i-a adus recunoştinţa şi aprecierea comunităţilor pe care le ghidează. Nu este moralizator; ne îndeamnă să trăim viaţa în mod creativ şi efervescent, să avem curaj să facem alegeri chiar dacă nu vor fi mereu pe placul tuturor, să fim noi înşine. Iar mai presus de orice, el ghidează prin puterea exemplului, fiind întruchiparea valorilor pe care încearcă să le insufle oamenilor.

(w882)

(w882)

Conform preotului Doboş, sensul nostru este să plantăm cer pe pământ. Oare de aceea visul său era acela de a deveni pilot?...

(w882)

Pentru ca acest vis să nu rămână fără ecou, Basti Ţopescu şi-a asumat rolul de „ajutor al lui Moş Crăciun”, iar pe 25 decembrie, de la ora 23.00, alături de comandantul de aeronavă Emil Dobrovolschi, îi arată părintelui Francisc Doboş ce înseamnă să fii aviator pe linie comercială. Emoţiile îl încearcă şi pe prezentatorul TVR – în fiecare zi eşti într-un simulator la şcoala de aviaţie şi nici la bordul avionului, pe pista aeroportului Otopeni!

(w882)

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, în fiecare seara de luni.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu