loader
Foto

Paramedic pentru o zi. Iuliana Tudor, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Vedeta TVR a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visuri. Am urmărit-o pe 4 decembrie, de la ora 22.30, învăţând să salveze vieţi.

 

Când vorbim despre folclor, este greu să nu ne gândim la una dintre cele mai mari susţinătoare ale acestui domeniu artistic, a cărei carieră se împleteşte cu muzica populară şi tradiţiile româneşti, nimeni alta decât Iuliana Tudor. Prin producţiile „O dată-n viaţă” şi „Vedeta populară”, Iuliana şi-a arătat profesionalismul, eleganţa şi pasiunea pentru televiziune şi folclor, consacrându-şi un loc în inimile telespectatorilor TVR. În prezent, vedeta ne prezintă săptămânal evenimente folclorice din toată ţara. În plus, Iuliana a decis să intre în rolul de profesor pentru cei care îşi doresc să performeze în domeniul muzicii populare, utilizându-şi studiile şi cunoştinţele dobândite în cei aproape 25 de ani de activitate pentru a-i îndruma.

(w882) Iuliana

Şi, ca şi cum viaţa sub lumina reflectoarelor şi activităţile pedagogice nu ar fi deja suficiente pentru o femeie care este şi soţie, şi mamă dedicată, Iuliana Tudor este, de 15 ani, voluntar în cadrul Crucii Roşii Române şi, de 11 ani, ambasador al aceleiaşi organizaţii. Iar de curând şi-a lansat autobiografia, intitulată „Fericirea nu costă nimic”.

(w882)

(w882)

„Cu un asemenea repertoriu şi cu o carieră cât mine de mare – la propriu – Iuliana ne duce cu gândul la o superfemeie, ghidată de iubire pentru oameni şi tradiţie. Nu e de mirare că visul ei este unul umanitar. Eu, unul, mă bucur că nu a ales ceva legat de muzica populară, pentru că ştim cu toţii, din episoadele anterioare, ce talentat sunt la cântat…”, anunţa Basti Ţopescu episodul în care cea căreia i-a fost îndeplinit visul din copilărie a fost chiar îndrăgita vedetă a Televiziunii Române. Am văzut-o, aşadar, pe Iuliana Tudor în ipostaza de paramedic, pentru o zi, luni, 4 decembrie, de la ora 22.30, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1.

(w882)

(w882) Iuliana si

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu