loader
Foto

Pachete cu cărţi pentru fanii „În grădina Danei”

La emisiunea prezentată de Dana Constantinescu la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 10.00, poţi câştiga premii constând în cărţi. Un nou concurs pentru cei care urmăresc „În grădina Danei” începe în februarie 2021 .

 

Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul noilor premii puse la bătaie! Este vorba despre 5 premii, fiecare premiu fiind format dintr-un pachet de 5 cărţi oferite de Editura Casa.

Pentru a intra în competiţie, vizionează emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, la adresa de email daniela.constantinescu@tvr.ro. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Extragerea şi anunţarea publică a câştigătorilor va fi făcută în cadrul emisiunilor difuzate astfel: în 28 februarie, 28 martie, 25 aprilie, 30 mai şi 27 iunie 2021.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada în perioada 1 februarie – 1 iulie 2021, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Succes!

(w882)

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare).

 

 
Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

Celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

TVR Cultural vă propune să revedeți punerea în scenă de la Theater an der Wien (2021), a operei „La Wally”, de Alfredo Catalani. Catalani a scris ...

O discuție necesară în fiecare zi

O discuție necesară în fiecare zi

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

În societatea contemporană, discuțiile privind educația și sistemul de învățământ ar trebui să fie o constantă, nu o alegere sezonieră. Deși la ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Andreea Marin (ediție din 2017) | VIDEO

Între 5 și 11 august, TVR Cultural redifuzează dialogurile Danielei Zeca Buzura cu pictorul Ilie Boca, gimnasta Cătălina Ponor, scriitoarea Ioana ...

 

#TVRedu