loader
Foto

„Banii Tăi”: despre audit financiar și investiții în turism, la TVR1 | VIDEO

Luni, 25 noiembrie, de la ora 17:00 pe TVR 1, TVR 1 HD și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”.

 

În ediția de luni a emisiunii „Banii Tăi” a fost difuzat un material despre auditul financiar, un instrument util în practica economică. Ați aflat detalii de la Ciprian Teodor Mihăilescu, Președinte, Camera Auditorilor Financiari din România.

Ion Antonescu, un reputat antreprenor român, a discutat cu Monica Ghiurco despre investițiile din domeniul turismului, povara taxelor și despre cum să-ți stăpânești cheltuielile.

Tot în ediția de luni, ați urmărit care sunt cele mai căutate destinații de vacanță din România și din străinătate pentru 2020 și care sunt prețurile pachetelor. Invitați în emisiune au fost:  Alin Burcea, manager, agenție de turism, Ciprian Enea, consultant turism, Marius Berca, director operațional, agenție de turism și Costică Tecuceanu, custode, Mausoleu Mărăști, Vrancea.

***

Din 30 septembrie urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1, TVR1 HD și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu