loader
Foto

„Banii Tăi”: despre audit financiar și investiții în turism, la TVR1 | VIDEO

Luni, 25 noiembrie, de la ora 17:00 pe TVR 1, TVR 1 HD și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”.

 

În ediția de luni a emisiunii „Banii Tăi” a fost difuzat un material despre auditul financiar, un instrument util în practica economică. Ați aflat detalii de la Ciprian Teodor Mihăilescu, Președinte, Camera Auditorilor Financiari din România.

Ion Antonescu, un reputat antreprenor român, a discutat cu Monica Ghiurco despre investițiile din domeniul turismului, povara taxelor și despre cum să-ți stăpânești cheltuielile.

Tot în ediția de luni, ați urmărit care sunt cele mai căutate destinații de vacanță din România și din străinătate pentru 2020 și care sunt prețurile pachetelor. Invitați în emisiune au fost:  Alin Burcea, manager, agenție de turism, Ciprian Enea, consultant turism, Marius Berca, director operațional, agenție de turism și Costică Tecuceanu, custode, Mausoleu Mărăști, Vrancea.

***

Din 30 septembrie urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1, TVR1 HD și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu