loader
Foto

Galerie foto

O nouă ediție „Banii Tăi”: interviu cu Mihai Miron, investitor în sănătate

Vineri, 18 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are  invitat pe Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

Tema investițiilor în spitale a stârnit tevatură în ultima vreme. Au fost promise, dar în cea mai mare măsură nerealizate. După calculele unora, costurile complete pentru ridicarea și dotarea unui spital regional s-ar ridica la câteva sute de milioane de euro.

Emisiunea prezintă o investiție privată realizată la Brașov, un spital în care se vor face intervenții oncologice și multe altele. Un studiu de caz din care puteţi înţelege cum acolo unde statul eșuează, reușește privatul la costuri mult mai mici!

 

(w882)

Vă invităm să aflaţi despre eficiența unui model investițional care n-ar strica să fie multiplicat, dar şi despre cât costă un spital nou - nouț, ridicat pe locul unei foste fabrici de drapele.

Invitatul emisiunii este Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

(w882)

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu