loader
Foto

Galerie foto

O nouă ediție „Banii Tăi”: interviu cu Mihai Miron, investitor în sănătate

Vineri, 18 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are  invitat pe Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

Tema investițiilor în spitale a stârnit tevatură în ultima vreme. Au fost promise, dar în cea mai mare măsură nerealizate. După calculele unora, costurile complete pentru ridicarea și dotarea unui spital regional s-ar ridica la câteva sute de milioane de euro.

Emisiunea prezintă o investiție privată realizată la Brașov, un spital în care se vor face intervenții oncologice și multe altele. Un studiu de caz din care puteţi înţelege cum acolo unde statul eșuează, reușește privatul la costuri mult mai mici!

 

(w882)

Vă invităm să aflaţi despre eficiența unui model investițional care n-ar strica să fie multiplicat, dar şi despre cât costă un spital nou - nouț, ridicat pe locul unei foste fabrici de drapele.

Invitatul emisiunii este Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

(w882)

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu