loader
Foto

O nouă ediție „Banii Tăi”: Interviu cu comisarul european Corina Crețu

Vineri, 21 septembrie, ați urmărit o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:30, pe TVR1 și online pe TVR+. Invitatul Monică Ghiurco este comisarul european Corina Crețu.

 

Este evident pentru toată lumea că banii europeni sunt mai mult decât necesari pentru o țară ca România, dar nu suntem deloc eficienți în ai atrage. Care sunt noutățile la capitolul fonduri europene aflați vineri, la „Banii Tăi”, direct de la Comisarul European pentru Politică Regională, Corina Crețu.

(w882) Corina Cre

Corina Crețu este Comisar pentru Politica Regională al Comisiei Europene din anul 2014. În perioada anilor 2009 - 2014 a deținut funcția de Vicepreședinte al Comisiei pentru Dezvoltare. Între anii 2005 și 2007, an în care a devenit europarlamentar, Corina Crețu a fost membru în delegația de observatori ai României la Parlamentul European.

Ca europarlamentar, Corina Crețu a fost membră în următoarele comisii și delegații: Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale, Delegația parlamentară pentru relațiile cu Statele Unite și Delegația parlamentară pentru relațiile cu Republica Moldova. În 1989, Corina Crețu a absolvit Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică, din cadrul Academiei de Studii Economice.

(w882) Monica Ghi

***

Un alt subiect al emisiunii este evoluția inflației din ultima perioadă. Consultantul financiar Adrian Bența și Tănase Stamule, prodecan A.S.E., vorbesc în emisiune despre rata anuală și lunară a inflației, dar și despre creșterea accelerată a prețurilor la produsele alimentare și non-alimentare.

În rubrica „Dosar de finanțare”, Claudia Ionescu, purtător de cuvânt A.D.R.B.I., vorbește despre Programul Operațional Regional (P.O.R.) 2014-2020. Cine și pentru ce domenii de finanțare se pot accesa fondurile P.O.R. aflați vineri seară la emisiunea „Banii Tăi”.

Despre cea mai puternică economie a lumii vorbește un economist român care a experimentat pe cont propriu visul american. În ultima parte a emisiunii urmăriți un interviu cu secretarul Comisiei Economice din Senat, Cristian Lungu.

(w882) Cristian L

(w882) Cristian L

Urmăriți în fiecare vineri emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare sâmbătă, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu