loader
Foto

Simfonia europeană a fiscalității în cheie românească

Vineri, 15 februarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Despre buget și bănci vorbim astăzi la emisiunea „Banii Tăi”. Vă mai spunem cu cât s-au scumpit apartamentele, și la cât au ajuns chiriile. Și tot azi ascultăm Simfonia europeană a fiscalității în cheia Ro, adică românească.

Discuțiile de marți dintre parlamentari și conducerea Băncii Naționale s-au încheiat fără o concluzie comună. Mai mult, dupa unii, n-a fost decât un dialog al surzilor.

Multe variabile în ecuația imobiliară pentru acest an, și pentru dezvoltatori, dar și pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Evaluăm starea actuală a pieței împreună cu analistul economic Iancu Guda, Vlad Boeriu, Partener Deloitte și Bogdan Ivan, Secretar General, Asociația Dezoltatorilor Imobiliari – Urbanism.

După ce, pentru o bună perioadă, prețurile au crescut fără probleme, cererea de locuințe va avea de suferit pentru că depinde în mod direct de veniturile populației și de accesibilitatea creditelor. Astăzi, la „Banii Tăi, vedeți cum explică analistul economic Iancu Guda scumpirea continuă a locuințelor din ultimii ani și evoluțiile ce urmează.

Despre furtuna inspecțiilor fiscale, și anume – creșterea fără precedent a controalelor, dar și intensificarea conflictelor cu autoritațile - s-a vorbit la conferința anuală de taxe. Dar în lipsa ministrului de Finanțe.

Urmăriți în fiecare vineri emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu