loader
Foto

Nota 10 la „Câştigă România!” Trei prezentatori ai TVR, scoşi la tablă de Ianţu

Ştiriştii Eda Marcus, Alina Stancu şi Radu Andrei Tudor s-au dovedit concurenţi redutabili la „Câştigă România!”. În ediţia de miercuri, 28 decembrie, la TVR 1. | VIDEO

 

Care e localitatea cu cel mai scurt nume, când a emis BNR prima bancnotă de polimer din lume, din ce sunt făcute medaliile de aur de la JO sau care a fost primul român proprietar de automobil în 1889 au fost doar câteva dintre întrebările la care au răspuns invitaţii celei de-a treia ediţii speciale „Câştigă România!”.

Eda Marcus, Alina Stancu şi Radu Andrei Tudor au fost puşi în încurcătură şi cu întrebări despre regionalisme.

(w882)

„Iertaţi-mi prezenţa, data viitoare puteţi să îi invitaţi doar pe ei... Puteam să stau acasă liniştit!”, a exclamat Virgil Ianţu, faţă în faţă cu vorbăreţii şi energicii Eda, Alina şi Radu, care nu se mai opreau din poveşti.

(w882)

(w882)

De la invitaţii lui Virgil Ianţu am aflat despre momente haioase din timpul prezentărilor, gafe și căzături în direct, dar și despre emoția pe care o dă orice breaking news rostit live, care te face cu adevărat să fii prezentator de știri. În plus, Radu Andrei Tudor ne-a mai vorbit cu mândrie despre orașul natal, Piatra Neamț, pe care-l iubește, deşi l-a părăsit pentru Capitală, în urmă cu 14 ani.

(w882)

(w882)

(w882)

Cum ne-a obişnuit, la ultimele ediţii „Câştigă România!” ale anului, Virgil Ianţu are invitaţi speciali - vedete din folclor, muzică sau de televiziune - pe care le provoacă să se aşeze la pupitrele concurenţilor singurei emisiuni de televiziune care testează cunoştinţele despre România.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

„Ediţiile speciale sunt de neratat. De pe 26 până pe 28 decembrie, Câştigă România! are nişte invitaţi unul şi unul, oameni cu care o să vă facă mare plăcere să vă întâlniţi. Până atunci, vă doresc Sărbători liniştite şi să ne revedem sănătoşi!”, spune Virgil Ianţu, gazda concursului „Câştigă România!”.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu