loader
Foto

Galerie foto

Muzică bună și concurs de canotci pe Bicaz, la Exclusiv în România

În noul episod Exclusiv în România, mergem în comuna Ceahlău, la Izvorul Muntelui, unde, în luna august, a avut loc Water Music Festival 2019 - un festival de muzică bună și sporturi nautice. Duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00 pe TVR1 și TVR HD.

 

Au cântat aici nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Green Ties, Radu Captari (foto), Zdob și Zdub, Kempes, Fără Zahăr și Celelalte Cuvinte.

(w882) Radu Capta

De asemenea, pe scena Water Music Festival au cântat și Marcian Petrescu & Trenul de Noapte. Marcian este unul dintre cei mai talentați muzicutisti din lume, iar Cristi Tabăra a stat de vorbă cu el.

Și pentru că festivalul s-a ținut la poalele Ceahlăului,  urcăm și până la cascada Duruitoarea, cea mai înaltă cădere de apă din Moldova.

Concurență mare la concursul de canotci de pe lacul Bicaz la care au participat, cu mic cu mare toți cei prezenți la festival. Echipa presei l-a avut cârmaci pe însuși Ivan Patzaichin, care a venit aici special pentru a promova sporturile nautice, dar și un mod de viață ecologic. La concurs a participat și Eduardo Profir (foto), un puști de 13 ani, care este campionul Italiei la caiac canoe. O să aflăm și povestea lui în ediția de duminică.

(w882) Eduardo Pr

Pentru a vedea însă cine a câștigat concursul de canotci, trebuie doar să urmăriți emisiunea Exclusiv în România de duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00 pe TVR1 și TVR HD.

(w882) Cascada Du

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu