loader
Foto

Model internaţional de succes, salvamontist pentru o zi la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Un băiat carismatic cu ochi angelici, model internaţional de succes, a fost invitatul lui Basti Ţopescu la „Vis sau realitate” pe TVR 1. În ediţia din 11 decembrie, de la 22.30, Vlad Plăvicheanu și-a trăit visul din copilărie, acela de a fi salvamontist, în noul episod al noului sezon „Vis sau realitate”, luni, ora 22.30.

 

Vlad Plăvicheanu are o carieră de model în Milano, Paris, Londra sau New York. A încercat antreprenoriatul încă din adolescență și a pus bazele unei cofetării francizate în Marea Britanie. În prezent, e antreprenor, model, dar şi fotograf. Îi place să se afle atât în faţa, cât şi în spatele aparatului foto.

Dacă Tudor Arghezi s-a dedicat esteticii urâtului, atunci se poate spune că visătorul de săptămâna aceasta reprezintă opusul operei argheziene. Trăsăturile angelice și frumusețea naturală a lui Vlad Plăvicheanu l-au propulsat în lumea modelingului. Cu editoriale foto și în reviste din întreaga lume, coperte în Italia, Grecia, Israel, Franța și România, dar și nenumărate apariții în publicații print și online precum Elle, Forbes și Harper’s Bazaar, Vlad este, fără îndoială, cel mai cel model masculin din România la momentul actual.

A apărut în seriale și reclame TV în Grecia și România, iar printre casele de modă și companiile de beauty cu care a colaborat se numără Giorgio Armani și Armani Beauty, Sergio Tachini, Schwarzkopf și H&M. Este ambițios și analitic, fiind și antreprenor al unor business-uri locale de succes. Este pasionat de călătorit, sport și industria beauty. Mai presus de toate însă, îl iubeşte pe Oscar, câinele său. Nu l-a însoţit la filmarea din Azuga, dar Vlad s-a bucurat de prezenţa Colie-ului echipei de salvamontiştii de la Baza Salvamont Prahova, în simulările de salvare la care a participat. Basti Ţopescu şi echipa sa de la „Vis sau realitate” au năvălit în timpul şedinţei foto în care Vlad Plăvicheanu era prins la Bucureşti şi l-au dus direct la Azuga. Cu ajutorul salvamontiştiilor de la Salvamont Prahova, Basti şi Vlad Plăvicheanu au fost iniţiaţi în meseria de salvamontist participând la două exerciţii de salvare a unor victime: una căzută într-o râpă şi alta dispărută într-o avalanşă.

(w882)„Mereu mi-am dorit să se lucreze cu ușurință cu mine. Încă de când am început să lucrez în modă, am învățat de la primul meu agent cât de important este să fiu cooperant, profesionist și flexibil”, este crezul lui Vlad Plăviceanu.

(w500)

„Cu asemenea trăsături angelice, dacă Vlad chiar ar fi salvamontist, n-ar dura mult până să auzim la știri despre îngerul păzitor al munților”, conchide Basti Ţopescu, gazda emisiunii „Vis sau realitate”. Dar cum îl prinde pe Vlad Plăvicheanu rolul de salvamontist am aflat la TVR 1, luni, 11 decembrie, de la ora 22.30.

 

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu