loader
Foto

Galerie foto

„Microbist de România” îşi ţine promisiunea: 3 norocoşi au experienţa vieţii lor!

Pe 6 ianuarie, de la ora 23.20, Tudor Furdui a venit la TVR 1 cu un extra-episod al îndrăgitului show tv dedicat suporterilor. Urmărim ce au trăit cei trei telespectatori care au câştigat o excursie idilică în Maldive.| VIDEO

 

În primăvara anului 2021, zece fani înfocaţi ai sportului rege au avut parte de o vacanță de fotbalist, trăind experiențe la care visează și Cristiano Ronaldo, multe dintre ele fiind premiere mondiale.

Filmările subacvatice, cu dronă sau super slow-motion, au surprins imagini de vis ale unuia dintre cele mai exotice locuri de pe planetă! Totul s-a întâmplat în cadrul unui proiect inedit al Televiziunii Române, primul show tv dedicat exclusiv suporterilor, în care cei zece au luptat pentru titlul de „Microbist de România”. Arbitru, susţinător şi ghid prin paradis le-a fost, de-a lungul celor 20 de probe, Tudor Furdui.

(w882) Tudor Furd

Show-ul de la TVR 1 s-a încheiat cu promisiunea că trei dintre cei mai fideli telespectatori şi microbişti – cu acte doveditoare de microbist! – vor avea ocazia să încerce pe propria piele, alături de soţii sau prieteni, toate aceste experienţe, în acelaşi spațiu paradisiac, o insulă din Maldive cu peisaje de o frumusețe greu de egalat. Ceea ce s-a şi întâmplat.

(w882) paddleboar

Sorţii au ales fericiţii câştigători: dinamovistul Lucian Cosmin Abrudan din Sighișoara, care a ales să vină cu soția lui, la fel ca Gabriel Peptan, fan al Rapidului, căsătorit cu doar o lună în urmă, iar Silviu Ancuța, fan FCSB şi proaspăt tătic, şi-a invitat un prieten.

(w882) cei 4 baie

La fel ca şi cei zece ambasadori ai echipelor de fotbal care au concurat pentru titlul de „Microbist de România”, norocoşii au încercat şi ei probe care mai de care mai solicitante: au fost la pescuit de noapte, s-au scufundat în căutarea de corali vii, au învăţat paddleboarding, au jucat „Zidul amețiților”, au jucat tenis cu piciorul (pentru că numărul lor nu le permitea să formeze echipe de fotbal) în cel mai improbabil loc posibil - pe un banc de nisip din mijlocul oceanului.

(w882) peste rosu

(w882) sandbank s

(w882) tenis sand

Desigur, nu au ratat nici experienţa supremă, proba de subwing printre rechini! Întâlnirea cu cel mai periculos animal din Oceanul Indian a decurs diferit faţa de cum şi-ar fi imaginat vreodată: „Au atins rechinii, s-au jucat cu ei exact cum s-ar juca cineva cu un labrador în curtea de la țară. Să zbori pe sub apă cu rechinii după tine, iată o experiență care cu greu poate să fie bătută de altceva”, povesteşte Tudor Furdui, cel care le-a fost alături şi celor şase norocoşi în vacanţa lor de vis.

(w882) Subwing re

(w882) rechini

(w882) rechini 2

La întoarcere, băftoșii României au petrecut jumătate de zi la Istanbul, la fel ca Rareș, câștigătorul primului sezon „Microbist de România”.

„În loc de concluzie, putem spune că Microbist de România a fost cel mai ciudat show TV de la noi. Un show în care oamenii s-au distrat fără să se ciondănească, fără să se trădeze sau să se bârfească. Pare ilogic, dar chiar așa s-a întâmplat”, mai spune, în final, amfitrionul Tudor Furdui.

(w882) snork 1

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu