loader
Foto

Matteo Patrone, cap de afiș vineri la „Banii Tăi”, la TVR1

Vineri, 7 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: problemele mediului de afaceri românesc, impactul financiar al voucherelor de vacanță și monedele digitale.

 

Nu doar populația României scade accelerat. În mod logic și mediul de afaceri se resimte, dar sunt și anumiți factori care agravează situația. Scăderea cu 30% în 10 ani a numărului de companii active și o rată a insolvențelor de 4 ori mai mare decât media europeană, ar trebui să ne pună serios pe gânduri. Urmăriți vineri, la „Banii Tăi”, o analiză la obiect, extrem de interesantă, de la analistul economic Iancu Guda.

Băncile centrale din întreaga lume ar trebui să ia în considerare emiterea unei monede digitale, pentru că tranzacțiile de acest fel ar deveni mai sigure”, a afirmat directorul general al Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde. Cum reacționează autoritățile române în problema criptomonedelor, vă spunem, vineri, la „Banii Tăi”.Suntem foarte mulțumiți de rezultatele activității în România a Băncii europene de reconstrucție și dezvoltare, și suntem deschiși la propuneri, declara acum câteva luni ministrul Finanțelor Publice. Dar cum anume funcționează relația BERD cu România, ne va spune italianul care din 2015 a fost director regional pentru România şi Bulgaria, iar recent a fost numit director general BERD pentru Europa de Est şi Caucaz. Matteo Patrone, înainte de plecarea din România, în exclusivitate la „Banii Tăi”.

Nu degeaba am vorbit și data trecută despre turism, vedeta sezonului și chiar subiect de moțiune simplă, prin care se cere demisia ministrului de resort. E în dezbatere publică o lege a Turismului care să impulsioneze dezvoltarea sectorului, mai mult și mai coordonat decât au făcut-o voucherele de vacanță, aplicate pentru prima dată după o lungă așteptare. De vreo 10 ani. Aflați mai multe vineri, la Banii Tăi, de la Alin Burcea, CEO, agenția de turism Palalela 45, Traian Bădulescu, consultant turism, și Maria Stoian, Președinte Fondator, ANTREC România.

(w882) Monica Ghi

(w882) Monica Ghi

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu