loader
Foto

Matinal de vacanţă la TVR 1 şi TVR INFO

Ştiri din actualitate, îmbinate cu informaţii utile despre modalităţile de petrecere a timpului liber, recomandări de vacanţă, materiale despre vedete sau idei pentru weekenduri relaxante de vară – toate acestea le regăsim în această perioadă în matinalul „3 ceasuri bune” de la TVR 1 şi TVR INFO.

 

De luni până sâmbătă, şi pe perioada verii, programul matinal de la TVR 1 şi TVR INFO, „3 ceasuri bune” ne aduce, aşa cum ne-a obişnuit, primele informaţii ale zilei.

Cu tot ce trebuie să ştim înainte de a începe o nouă zi vine Maria Smarandache, adăugând, la toate acestea, un zâmbet prietenos şi cald. De la ora 7.00, de luni până joi, jurnalista TVR ne întâmpină cu subiecte utile, de ajutor pentru a ne găsi echilibrul între provocările zilei şi timpul liber. Vom fi astfel la curent şi cu situaţia geopolitică internaţională sau schimbările climatice, şi cu cele mai noi descoperiri arheologice, dar şi cu statisticile rezultatelor la examenele şcolare, cu noutăţile din sănătate, economie sau artă. Cele mai importante teme din actualitate sunt dezbătute alături de specialişti invitaţi în studio.

Vinerea şi sâmbăta, două echipe de prezentatori se vor asigura că ne începem ziua cu „3 ceasuri bune”. Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe sau Laura Fronoiu şi Marius Popa ne aduc subiecte interesante din cele mai diverse domenii – ştiinţă, educaţie, antreprenoriat, modă, social media, cultură şi evenimente, artă, well-being, gastronomie etc. Nu lipsesc ştirile utilitare, noutăţile din sport şi informaţiile despre vreme, invitaţii în platou şi corespondenţele din ţară sau din străinătate. Pe scurt, un bun start al weekendului, pe parcursul căruia ne putem savura micul dejun fără riscul să înghiţim cu noduri.

Fie că ne pregătim pentru o zi de lucru sau de o plimbare de vacanţă, matinalul „3 ceasuri bune” rămâne, aşadar, toată vara, o constantă în programul TVR 1 şi TVR INFO.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu