loader
Foto

Matinal de vacanţă la TVR 1 şi TVR INFO

Ştiri din actualitate, îmbinate cu informaţii utile despre modalităţile de petrecere a timpului liber, recomandări de vacanţă, materiale despre vedete sau idei pentru weekenduri relaxante de vară – toate acestea le regăsim în această perioadă în matinalul „3 ceasuri bune” de la TVR 1 şi TVR INFO.

 

De luni până sâmbătă, şi pe perioada verii, programul matinal de la TVR 1 şi TVR INFO, „3 ceasuri bune” ne aduce, aşa cum ne-a obişnuit, primele informaţii ale zilei.

Cu tot ce trebuie să ştim înainte de a începe o nouă zi vine Maria Smarandache, adăugând, la toate acestea, un zâmbet prietenos şi cald. De la ora 7.00, de luni până joi, jurnalista TVR ne întâmpină cu subiecte utile, de ajutor pentru a ne găsi echilibrul între provocările zilei şi timpul liber. Vom fi astfel la curent şi cu situaţia geopolitică internaţională sau schimbările climatice, şi cu cele mai noi descoperiri arheologice, dar şi cu statisticile rezultatelor la examenele şcolare, cu noutăţile din sănătate, economie sau artă. Cele mai importante teme din actualitate sunt dezbătute alături de specialişti invitaţi în studio.

Vinerea şi sâmbăta, două echipe de prezentatori se vor asigura că ne începem ziua cu „3 ceasuri bune”. Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe sau Laura Fronoiu şi Marius Popa ne aduc subiecte interesante din cele mai diverse domenii – ştiinţă, educaţie, antreprenoriat, modă, social media, cultură şi evenimente, artă, well-being, gastronomie etc. Nu lipsesc ştirile utilitare, noutăţile din sport şi informaţiile despre vreme, invitaţii în platou şi corespondenţele din ţară sau din străinătate. Pe scurt, un bun start al weekendului, pe parcursul căruia ne putem savura micul dejun fără riscul să înghiţim cu noduri.

Fie că ne pregătim pentru o zi de lucru sau de o plimbare de vacanţă, matinalul „3 ceasuri bune” rămâne, aşadar, toată vara, o constantă în programul TVR 1 şi TVR INFO.

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu