loader
Foto

Galerie foto

Marius Manole, într-un nou rol: aviator pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1

Pe cât se arată de entuziasmat Basti Ţopescu de ideea de a pilota un avion, pe atât de terifiat pare, la început, invitatul lui, actorul Marius Manole. Totuşi, era, visul lui din copilărie, iar la „Vis sau realitate”, dorinţele secrete se împlinesc! Zborul a fost programat duminică, 14 mai, ora 16.30, la TVR 1.

 

După ce a terminat facultatea în oraşul natal, ieşeanul Marius Manole a fost actor la Teatrul Municipal din Focşani, la Teatrul Maria Filotti din Brăila, iar de peste 20 de ani, e actor al Teatrului Naţional din Bucureşti.

Principala sa calitate, după cum mărturiseşte, este că poate munci mult „și când spun mult, spun de fapt foarte mult... îmi place să încerc lucruri noi și să-mi depășesc limitele (care sunt destule), poate de asta am început să fac facultatea de coregrafie, poate de asta am jucat câte 3, 4 și uneori 5 spectacole într-o zi...”. Puţini ştiu, dar... lui Marius Manole i-ar fi plăcut să fie aviator, rol pe care l-a experimentat duminică, 14 mai, răspunzând provocării lansate de Basti Ţopescu în noua ediţie „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Joacă fiecare spectacol ca şi cum „ar fi ultimul”, total, până la epuizare, cu o dăruire pe care nu o vezi prea des. Era să moară de hipotermie pe scenă la Birmingham, dar nu părea să-l deranjeze.

(w882)

Pare a avea o constituţie fragilă, dar s-a dovedit că e vorba despre anduranţa salciei: se îndoaie graţios, fără să se rupă. Se transformă cu fiecare rol şi trăieşte intens poveştile de viaţă ale personajelor sale. E unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului şi se reinventează când te aştepţi mai puţin. În pandemie a jucat online, iar anul acesta a apărut gol, în campania de promovare a piesei „Repetiţie pentru o lume mai bună”, în regia lui Radu Afrim. Discret cu viaţa personală, dedicat principiilor sale, iubeşte teatrul până la epuizare şi se pare că e marea lui dragoste.

Nu îi e frică să greșească, se bucură când o face şi învață din asta. „Iubesc teatrul și mă simt norocos că am șansa să fac ce-mi place!”, spune de fiecare dată când vine vorba despre pasiunea vieţii lui. Şi constant, pe toate reţelele de socializare, nu oboseşte să ne invite la teatru, unde ne asteaptă cu mare drag.

(w882)

Tot de adrenalină şi viaţă trăită la intensitate maximă a avut parte şi în emisiunea „Vis sau realitate” de la TVR 1, în care, alături de instructorul de pilotaj şi acrobaţie de la Şcoala de Pilotaj şi Acrobaţie Vulturaşul şi de gazda emisiunii, Sebastian Felix Ţopescu, Marius Manole a făcut primele lecţii de zbor... la peste 5.000 de metri. Ba mai mult, a trecut şi la acrobaţii cu avionul. Dacă se simte la fel de în elementul lui ca şi atunci când e pe scenă, am văzut duminică, 14 mai, de la 16.30, la TVR 1.

(w882)

(w882)

„Experienţa de pilotaj alături de Marius Manole a fost pe cât de frumoasă, pe atât de intensă. S-a lăsat cu urlete şi rugăciuni, dar în final, am bifat o misiune îndeplinită cu succes. Problema a apărut la început, când Marius a intrat atât de bine în rolul de a merge în linie dreaptă, încât nu a văzut trenul care venea şi era să intre în el! L-am oprit ferm – a fost momentul când am realizat că simţul patern funcţionează în momente cheie... Mi s-a demonstrat în acelaşi timp că Marius, odată ce porneşte pe un drum, nimic nu-l mai opreşte… nici măcar un tren în mişcare”, ne-a povestit Basti Ţopescu. Dar mai multe, în emisiunea „Vis sau realitate”.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

(w882)

(w882)

Am aflat ce altceva le-ar fi plăcut să facă în viaţă Alexandra Stan, Dr. Cezar, Marian Drăgulescu, Patrizia Paglieri, Zarug, Andra Gogan sau Irina Margareta Nistor, iar în ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină îndrăgitele Maria Buză, Carmen Tănase sau Alexandrina Hristov.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu