loader
Foto

La CULT@rt ne pregătim de weekend

Joi, 3 mai şi vineri, 4 mai, de la ora 22.00, la TVR 3, Marius Constantinescu discută cu invitaţii săi despre nevoia noastră pentru modele pozitive, pentru armonia cu sufletul şi pentru emoţiile create şi transmise publicului de marii noştri actori.

 

Invitaţii ediţiei de joi sunt Nicoleta Talpeş, producător şi regizor al documentarului “Zece” şi Gena Rusu, consultant FENG SHUI.

Documentarul Zece este o producţie independentă, prima parte dintr-o serie de documentare care prezintă portretul unei societăţi în schimbare. De ce este nevoie de modele pozitive într-o societate? Ce ne face să ne asumăm riscuri şi cum apar liderii? Cum arată o Românie ideală? Acestea sunt doar câteva dintre întrebarile la care filmul Zece răspunde, lăsând în acelaşi timp loc de gândire.

Tot joi, Marius Constantinescu află pentru noi de la Gena Rusu, consultant Feng Shu mici secrete despre cum să avem o locuinţă în armonie cu sufletul. Unde îţi pui oglinda pentru a te reflecta pe tine, cel adevărat, nu pentru a emite unde de energie negativă, cum se poziţionează patul în raport cu punctele cardinale, ce plante păstrăm în apartament şi pe care le dăm afară...

Vineri, în ultima ediţie a săptămânii este una eveniment, încărcată de emoţie, în care moderatorul Marius Constantinescu are plăcerea de a avea în studio doi invitaţi, nume de referinţă ale teatrului românesc: Ileana Stana Ionescu şi Emil Boroghină.

Alături de mărturisirile emoţionante ale îndrăgitei actriţe care şi-a pus întreaga viaţă în slujba publicului, vom afla informaţii şi despre  cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare de la Craiova – direct de la directorul său fondator, actorul Emil Boroghină.

 

 

 

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu