loader
Foto

Klaus Iohannis, în exclusivitate la „Prim-plan”

Interviul acordat de Preşedintele ţării jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi a fost difuzat în prima parte a ediţiei de miercuri a emisiunii, la TVR 1 şi TVR+. În partea a doua, a fost analizat s istemul de sănătate românesc .

 

Prima parte a ediției este disponibilă online pe TVR+.

Preşedintele Klaus Iohannis este invitatul jurnalistei TVR Mădălina Dobrovolschi în ediţia de miercuri, 6 aprilie, a emisiunii Prim-plan, pentru o discuţie deschisă pe teme din actualitatea românească. Emisiunea se difuzează în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

„Sănătatea, un sistem nefuncţional” este subiectul părţii a doua a emisiunii, cu începere de la ora 22.00. Pentru această discuţie, jurnalista TVR Mădălina Dobrovolschi i-a invitat în studioul Prim-plan pe Marius Sepi, prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Vasile Barbu, preşedinte al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, precum şi pe Bogdan Tănase, preşedintele Alianţei Medicilor din România.

A doua parte a ediției este disponibilă online pe TVR+.

(w882) Madalina D

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi ei pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu