loader
Foto

Iuliana Tudor, despre campania „Eşti Român!”, la Se zice că...

Tot în ediţia de miercuri, 27 mai, a emisiunii prezentate de Ioana Voicu şi Flori Constantinescu la TVR 1, de la 17.10, i-am revăzut pe Maria Dragomiroiu, Ionuţ Ungureanu şi Gelu Voicu.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În ce constă campania „Eşti Român!”, iniţiată de Iuliana Tudor, care a fost ideea acesteia şi care este scopul său – în jurul acestor subiecte se derulează ediţia Se zice că... din 27 mai. Emisiunea prezentată de Florina Constantinescu şi Ioana Voicu, având-o ca invitată chiar pe prezentatoarea îndrăgitului program O dată-n viaţă, se transmite în direct miercuri după-amiază, la TVR 1, TVR HD şi online, pe tvrplus.ro, de la ora 17.10.

Două doamne ale folclorului românesc, interpretele Ileana Costantinescu şi Maria Dragomiroiu sunt şi ele invitate în această ediţie dedicată tradiţiilor şi muzicii populare. Iar Gelu Voicu vine însoţit de taraful său, dar şi de un susţinător de nădejde, fiul său, Tudor. Nu în ultimul rând, între invitaţii de miercuri la Se zice că... se numără şi Ionuţ Ungureanu, căruia adaptările folclorice îi ies de minune!

Vom afla, în emisiunea de la TVR 1 şi TVR HD, povestea numelor invitaţilor Florinei şi ai Ioanei, dar şi pe cea a altor personalităţi publice, precum Florin Piersic sau Daniel Ion Buzdugan...

Povestea lui Eduard Leancă, beneficiarul campaniei „Eşti Român!”, este una absolut cutremurătoare. După ani de intervenţii şi vizite la medic, tânărul nevăzător are acum o speranţă. Mai multe despre el vom afla tot la Se zice că... din 27 mai, când îl vom şi cunoaşte şi îl vom asculta cântând, alături de taraful Gelu Voicu.

Este bătaia ruptă din rai? Dar violenţa verbală? UNICEF derulează o campanie împotriva violenţei verbale la adresa copiilor, aceasta fiind, uneori, mai gravă decât cea fizică, întrucât afectează o parte a creierului. Cât de corect procedează părinţii atunci când îşi muştruluiesc copiii aflăm de la Raluca Zaharia, reprezentanta UNICEF invitată în emisiune.

La rubrica permanentă „Hituri de legendă”, zece băieţi „unul şi unul”, laureaţi ai celor mai importante concursuri naţionale de folclor, interpretează în manieră proprie celebra melodie „Aseară ţi-am luat basma”.

 

Despre Se zice că...

Show-ul de divertisment în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă continuă cu al doilea sezon din 18 martie la TVR 1. Se zice că... Ioana Voicu şi Florina Constantinescu le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază, în fiecare miercuri de la 17.10. Alături de invitaţii lor, cele două prezentatoare tratează subiectele în manieră relaxată, explicativă şi anunţă mai multă muzică în platoul Se zice că... Tocmai de aceea, Andrei Tudor Band, noua trupă a emisiunii, punctează prin muzică orice subiect dezbătut.

Emisiunea Se zice că... poate fi urmărită în fiecare miercuri după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu