loader
Foto

Galerie foto

Irina Margareta Nistor, florăreasă pentru o zi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Prima „The Voice” a României a fost invitată de Basti Ţopescu să-şi împlinească visul din copilărie, într-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminică, 7 mai, de la ora 16.30.

 

Cine a crescut înainte de anii '90 este imposibil să nu recunoască vocea inconfundabilă a Irinei Margareta Nistor, cea care a dublat peste 5000 de casete video, aduse pe sub mână din „Occidentul decadent”.

A fost realizatoarea emisiunii „Ecranul” difuzată la TVR, ne-a ajutat să tragem cu ochiul în culisele filmelor, în perioada „before Google” – practic, a fost musafir iubit în casele românilor, într-o vreme în care celebritatea era greu de definit. Cu siguranţă, însă, dacă nu ar fi existat o Irina Margareta Nistor, viaţa culturală a românilor ar fi fost mult mai săracă.

(w882)

(w882)

Cariera ei continuă, însă, şi se reinventează an de an. Irina Margareta Nistor e prezentă la toate festivalurile mari, realizează interviuri cu personalităţi ale lumii filmului – şi nu numai, fiind un reper al industriei cinematografice, acum, când, în sfârşit, creatorii români îşi pot arăta valoarea. La radio, la tv şi în presa scrisă, Irina Margareta Nistor are încă multe de spus.

(w882)

Iubitoare de artă şi frumos, invitata săptămânii la „Vis sau realitate” nu se gândea dintotdeauna că va deveni critic de film. Aplecarea sa spre activităţile de creaţie i-au dezvoltat în copilărie dorinţa de a deveni... florăreasă. O florăreasă care să ştie să facă aranjamente dintre cele mai neaşteptate, cu detalii excentrice şi împletituri originale. Cu siguranţă, o pată galbenă ar fi însoţit orice ikebana ieşită din mâinile sale!

(w882)

(w882)

Ar fi fost, oare, la fel de apreciată dacă ar fi făcut o meserie din pasiunea sa pentru flori? La această întrebare, răspunsul e imposibil de aflat. Ce vom afla, însă, duminică după-amiază, este cum s-ar fi simţit Irina Margareta Nistor alegând această profesie. Ar fi fost mai fericită în compania liniştită a florilor sale decât în tumultul festivalurilor de film? S-ar imagina făcând aceasta pe termen lung sau îşi va da seama rapid că „nu e pentru ea”? O vom vedea în această ipostază inedită, îndeplinindu-şi dorinţa alături de Basti Ţopescu, la „Vis sau realitate”, pe 7 mai, de la 16.30, la TVR 1.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

(w882)

Ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum Maria Buză, Liana Stanciu sau Marius Manole.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu