loader
Foto

Interviu în exclusivitate cu vicepremierul Daniel Suciu, în emisiunea "Banii Tăi"

Luni, 6 mai, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR1 și online pe TVR+, de la ora 18.30.

 

Subiectele ediției:

- finanțarea oferită de bănci, investiții publice și Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

Urmăriți un reportaj despre situația actuală a bugetului: finanțarea oferită de bănci este văzută de oamenii de afaceri ca o mare problemă. În schimb, bancherii vorbesc despre un număr foarte mare de firme cu capital negativ (deficit de capital de 35 miliarde de euro, întreprinderi în insolvență sau pe pierdere, cu datorii mai mari decât propria avere), iar ministrul Finanțelor, Eugen-Orlando Teodorovici, se gândește să vină cu reglementări noi pentru a pune ordine în piață.

Tot în ediția din 6 mai, urmăriți un interviu pe aceeași temă – posibilități reduse de finanțare - cu Mircea Pârăian, subinginer, pensionar, fost angajat a combinatului Victoria din Călan: imposibilitatea accesării fondurilor europene în localitățile mici, investitori neinteresați de conservarea și valorificarea fostelor furnale sau turnătorii, lipsa construcțiilor noi în fostele zone industriale.

Urmăriți un interviu, în exclusivitate, cu Daniel Suciu, vicepremier, ministrul Dezvoltării Regionale, pe tema Programului Național de Dezvoltare Locală - programul de finanțare multianual – Ordonanța 28: proiecte de investiții, finanțarea rețelei de apă și canalizare, credite de angajament - toate sunt bugetate pe toată perioada investiției.

***

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu