loader
Foto

Galerie foto

Interviu în exclusivitate cu omul de afaceri Marius Iliev, la „Banii Tăi”

Luni, 22 iulie, s-a transmis o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 13:30, la TVR1. Subiectele ediției: cotațiile principalelor valute, prețul aurului, piața muncii din România în următorii 10 ani și piața de investigații  în zona economico-financiară.

 

Discuții aprinse și așteptări mari de la rectificarea bugetară anunțată de Guvern pentru finalul acestei luni. Și reinstalat la conducerea BNR, Mugur Isărescu lansează o serie de avertismente privind consecințele politicii fiscale din ultimii ani.

Chiar dacă e vacanță, ne uităm cu atenție la prețuri, dar și la cotațiile principalelor valute, inclusiv la prețul aurului, care a marcat creșteri semnificative. Și ascultăm avertismentele venite din partea BNR.

În următorii zece ani piața muncii din România se va schimba dramatic. Automatizarea, robotizarea, inteligența artificială vor afecta peste 600 de mii de locuri de muncă. Din cauză că deja nu găsesc personal calificat, antreprenorii români pierd miliarde de euro. Aflați mai multe detalii de la Oana Munteanu, Senior Manager PwC România și Ionuț Sas, Partener, PwC România.

Detectiv particular în România e o profesie liberală, iar investigațiile sunt un produs tot mai căutat de oameni de afaceri și companii. Investigăm și noi această piață și stăm de vorbă cu cei care fac investigații în zona economico-financiară... numeroase. Discutăm subiectul cu Constantin Sîrbu, Președinte, Patronatul Detectivilor Particulari din România, Dan Bucur, Vicepreședinte, Patronatul Detectivilor Particulari din România și Nicolae Ispas, Director general, agenție de detectivi.

De la dozatoarele TEC pe care le-a adus din Statele Unite la începutul anilor ’90, la un merituos loc pe lista primilor 10 milionari români, nu a fost decât un pas. Dar care au fost dificultățile din primii ani ai tranziției la economia de piață, aflați de la omul de afaceri Marius Iliev, într-un interviu în exclusivitate la „Banii Tăi”.

(w882) Marius Ili

Din 1 iulie urmăriți sezonul 8 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 13:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

În 28 iulie, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă, la „Biografii necesare”, dialogul dintre Ileana Ploscaru ...

„Buchet de flori”, tablou al lui Rachel Ruysch, apreciată reprezentantă a picturii florale olandeze, la „Pastila de artă”

„Cele trei grații” (Hans von Aachen), „Răstignirea” (atribuit Școlii lui Jan van Eyck), „Buchet de flori” (Rachel Ruysch), „Venus și Amor” (Lucas ...

Cassian Maria Spiridon, la „Mic dejun cu un campion”: Poezia este singura noastră şansă de a ne vedea sufletul | VIDEO

Între 22 și 28 iulie, TVR Cultural redifuzează dialogurile dintre Daniela Zeca Buzura și Silviu Lupescu, managerul și fondatorul Polirom (2016), ...

 

#TVRedu