loader
Foto

Galerie foto

Interviu în exclusivitate cu omul de afaceri Marius Iliev, la „Banii Tăi”

Luni, 22 iulie, s-a transmis o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 13:30, la TVR1. Subiectele ediției: cotațiile principalelor valute, prețul aurului, piața muncii din România în următorii 10 ani și piața de investigații  în zona economico-financiară.

 

Discuții aprinse și așteptări mari de la rectificarea bugetară anunțată de Guvern pentru finalul acestei luni. Și reinstalat la conducerea BNR, Mugur Isărescu lansează o serie de avertismente privind consecințele politicii fiscale din ultimii ani.

Chiar dacă e vacanță, ne uităm cu atenție la prețuri, dar și la cotațiile principalelor valute, inclusiv la prețul aurului, care a marcat creșteri semnificative. Și ascultăm avertismentele venite din partea BNR.

În următorii zece ani piața muncii din România se va schimba dramatic. Automatizarea, robotizarea, inteligența artificială vor afecta peste 600 de mii de locuri de muncă. Din cauză că deja nu găsesc personal calificat, antreprenorii români pierd miliarde de euro. Aflați mai multe detalii de la Oana Munteanu, Senior Manager PwC România și Ionuț Sas, Partener, PwC România.

Detectiv particular în România e o profesie liberală, iar investigațiile sunt un produs tot mai căutat de oameni de afaceri și companii. Investigăm și noi această piață și stăm de vorbă cu cei care fac investigații în zona economico-financiară... numeroase. Discutăm subiectul cu Constantin Sîrbu, Președinte, Patronatul Detectivilor Particulari din România, Dan Bucur, Vicepreședinte, Patronatul Detectivilor Particulari din România și Nicolae Ispas, Director general, agenție de detectivi.

De la dozatoarele TEC pe care le-a adus din Statele Unite la începutul anilor ’90, la un merituos loc pe lista primilor 10 milionari români, nu a fost decât un pas. Dar care au fost dificultățile din primii ani ai tranziției la economia de piață, aflați de la omul de afaceri Marius Iliev, într-un interviu în exclusivitate la „Banii Tăi”.

(w882) Marius Ili

Din 1 iulie urmăriți sezonul 8 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 13:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu