loader
Foto

Interviu cu Costin Lianu despre fondurile europene, la „Banii Tăi”

Luni, 4 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Subiectele ediției: accesarea fondurilor europene, finanțarea serviciului public media din Germania și așteptările mediului de afaceri de la viitorul guvern.

Monica Ghiurco discută, în ediția de luni, cu Costin Lianu, director general, USH Pro Business, despre accesarea fondurilor europene pentru România, eficiența cheltuirii acestor bani și impactul fiecărui euro atras pentru economia românească.

Tot în ediția de luni, Ionuț Simon, președinte AmCham, ne spune care sunt cerințele principale adresate viitorului Guvern de mediul de afaceri. Președintele Institutului de Studii Financiare, Călin Rangu, ne propune să economisim și să plasăm banii în instrumente care să ne aducă un câștig, dar și cum să fim atenți la riscuri.

La finalul ediției, discutăm despre finanțarea serviciului public din Germania cu Dennis Amour, Director general, Asociația Jurnaliștilor din Bavaria.

(w882) Dennis Amo

Din 30 septembrie urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

 

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

„Intrare liberă”. Mircea Cărtărescu, despre premiul primit la Dublin: E minunat pentru mica noastră lume literară | VIDEO

Care este importanța premiului literar câştigat recent de scriitorul Mircea Cărtărescu la Dublin? Ce perspective deschide primirea „Dublin ...

 

#TVRedu