loader
Foto

Galerie foto

În Prim-plan la TVR 1: Vasile Blaga, despre alegerile locale

După discuţia cu copreşedintele PNL, Mădălina Dobrovolschi a stat de vorbă cu un informatician, un blogger şi un elev despre „educaţia şi locul de muncă”. L a Prim-plan de miercuri, 9 martie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În această seară de la ora 21.00, în emisiunea Prim-plan la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi invitatii ei vor analiza subiectele actuale ale scenei politice româneşti, dar şi din domeniul educaţiei.

Începând de la ora 21.00, primul invitat al serii, copreşedintele PNL Vasile Blaga, ne va spune care sunt armele PNL pentru alegerile locale, cu cine negociază liberalii pentru a câştiga primăriile de sector ale Capitalei şi care este relaţia dintre membrii PNL şi PDL.

De la 21.55, , Mădălina Dobrovolschi stă de vorbă cu alţi trei invitaţi: informaticianul Cătălin Frâncu, Cristian China Birta, blogger şi elevul Andrei Eduard Burghelia despre educaţie şi locul de muncă.

Moderatoarea emisiunii Prim-plan de la TVR 1 va încerca să afle de la invitaţii săi ce înseamnă BAC-ul pentru adolescenţi, cum reuşesc tinerii în viaţa reală, cât de competitivi şi pregătiţi sunt cei cu diplome de master şi cât de folositoare ar fi şcolile de meserii.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Telespectatorii pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline), iar răspunsurile invitaţilor vin în direct la Prim-plan, de la ora 21.00.

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu