loader
Foto

Iată surprizele pregătite de echipa emisiunii CULT@rt

Săptămâna aceasta, miercuri, joi şi vineri, de la ora 22.00, la TVR 3 - în care Marius Constantinescu are invitaţi de marcă.

 

Miercuri, de Ziua Europei, Marius Constantinescu discută în studioul emisiunii CULT@rt cu Ioana Ciocan, director general – Art Safari despre ediţia a cincea a evenimentului cu acelaşi nume şi cu Luigi Gageos, director – EuropaFest despre festivalul care începe joi, 10 mai.

Joi, 10 mai, principalele subiecte ale ediţiei se vor axa pe temele de discuţie cu invitaţii din studio: Simona Antonescu, scriitoare şi Ioana Nicolescu, fashion editor şi moderator al panel-ului The Business of fashion, Bucharest Fashion Film Festival.

Pentru că în 10 mai se serbează Ziua Regalităţii, aflăm detalii din istorie de la scriitoarea Simona Antonescu, iar de la Ioana Nicolescu, încercăm să aflăm dacă România are şanse să acceadă la istoria universală a modei.

Vineri, la CULT@rt încheiem săptămâna aflând despre muzica alternativă şi colecţii de accesorii şi bijuterii şi cu brandul delicateţii încapsulate în porţelan  - de la invitatele ediţiei: Irina Wagner, antreprenor şi Andreea Tincea, solist vocal.

Şi ca de obicei, în fiecare ediţie CULT@rt descoperim colţuri mirifice puţin cunoscute ale României, încă neinvadate de febra turismului de masă. Aşa că în cele trei ediţii vom ajunge la Dubova, pe malul Dunării, la mânăstirea Corbii de Piatră, de lângă Câmpulung, Argeş, la satul care dă numele uneia dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa: Cucuteni dar şi la grădina botanică din Galaţi, o adevărată oază de relaxare.

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Dialoguri academice”, între filosoful Mircea Dumitru şi matematicianul Dan Timotin, în 26 mai, la TVR Cultural

TVR Cultural le propune telespectatorilor duminică, 26 mai, de la ora 22.55, la „Dialoguri academice”, discuția filosofului Mircea Dumitru, ...

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

 

#TVRedu