loader
Foto

Iată surprizele pregătite de echipa emisiunii CULT@rt

Săptămâna aceasta, miercuri, joi şi vineri, de la ora 22.00, la TVR 3 - în care Marius Constantinescu are invitaţi de marcă.

 

Miercuri, de Ziua Europei, Marius Constantinescu discută în studioul emisiunii CULT@rt cu Ioana Ciocan, director general – Art Safari despre ediţia a cincea a evenimentului cu acelaşi nume şi cu Luigi Gageos, director – EuropaFest despre festivalul care începe joi, 10 mai.

Joi, 10 mai, principalele subiecte ale ediţiei se vor axa pe temele de discuţie cu invitaţii din studio: Simona Antonescu, scriitoare şi Ioana Nicolescu, fashion editor şi moderator al panel-ului The Business of fashion, Bucharest Fashion Film Festival.

Pentru că în 10 mai se serbează Ziua Regalităţii, aflăm detalii din istorie de la scriitoarea Simona Antonescu, iar de la Ioana Nicolescu, încercăm să aflăm dacă România are şanse să acceadă la istoria universală a modei.

Vineri, la CULT@rt încheiem săptămâna aflând despre muzica alternativă şi colecţii de accesorii şi bijuterii şi cu brandul delicateţii încapsulate în porţelan  - de la invitatele ediţiei: Irina Wagner, antreprenor şi Andreea Tincea, solist vocal.

Şi ca de obicei, în fiecare ediţie CULT@rt descoperim colţuri mirifice puţin cunoscute ale României, încă neinvadate de febra turismului de masă. Aşa că în cele trei ediţii vom ajunge la Dubova, pe malul Dunării, la mânăstirea Corbii de Piatră, de lângă Câmpulung, Argeş, la satul care dă numele uneia dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa: Cucuteni dar şi la grădina botanică din Galaţi, o adevărată oază de relaxare.

 
Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai | VIDEO

TVR Cultural a transmis, în 18 mai, în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui compozitor italian, în ...

Actorul Pavel Bartoș, la „Interviurile TVR Cultural”: E bine să ai emoții, asta te face uman, nu ești robot | VIDEO

La „Interviurile TVR Cultural” din 18 mai, jurnalista Ioana Pavel l-a avut ca invitat pe actorul Pavel Bartoș.

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul | VIDEO

Invitatul Ileanei Ploscaru Panait la „Biografii necesare” a fost pictorul Constantin Flondor, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a ...

 

#TVRedu