loader
Foto

Generozitate „Dincolo de alb şi negru”, cu italianca Sara Turetta

Trăieşte la noi în ţară de 20 ani. Luni, 14 noiembrie, ora 18.55, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu o împătimită italiancă implicată în salvarea câinilor şi pisicilor din România.

 

Încercările de explorare a spaţiului care se găseşte „Dincolo de alb şi negru” continuă la TVR 1. În săptămâna 14-17 noiembrie, Cătălin Ştefănescu, Laurenţiu Ciocăzanu, Mihaela Crăciun şi Marius Constantinescu sunt moderatorii unor dialoguri spectaculoase, consistente, spumoase şi cu invitaţi deosebiţi, oameni de referinţă în domeniile lor.

Trăieşte în România de 16 ani. După ani de voluntariat în adăposturile din Milano, în 2001, Sara Turetta a decis să se dedice situației dramatice a câinilor fără stăpân din România. Verificase în persoană cum stau lucrurile în timpul unei călătorii în august 2001.

(w882)

Angajată la o agenție de publicitate de prestigiu din Milano, în 2002 Sara își dă demisia pentru a putea administra nou născutul proiect de sterilizare de la Cernavodă. Sara trăiește între România și Italia și se ocupă full time de strângere de fonduri, de relațiile cu instituțiile din România și din Europa, precum și de dezvoltarea organizației „Save The Dogs”. Luni, 14 noiembrie, de la ora 18.55, italianca Sara Turetta a fost invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Dincolo de alb şi nebru”, la TVR 1.

Marţi, 15 noiembrie, de la ora 18.55, toate reflectoarele se îndreaptă spre Cupa Mondială de Fotbal FIFA Qatar 2022. Jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu ne invită în culisele celei mai pasionante competiţii sportive, CM FIFA Qatar, care începe pe 20 noiembrie, în direct şi în exclusivitate la Televiziunea Română. De ce fel de surprize vom avea parte la primul campionat mondial desfăşurat iarna ne va dezvălui jurnalistul şi comentatorul sportiv Ovidiu Ioaniţoaia, la „Dincolo de alb şi negru”.

Mihaela Crăciun preia microfonul moderatorului la „Dincole de alb şi negru” miercuri, 16 noiembrie. De la 18.55, Sergiu Manea, preşedinte executiv al unei instituţii financiare, ne vorbeşte despre economia românescă, dar şi despre educaţia financiară, atât de importantă pentru fiecare dintre noi.

Iar joi, 17 noiembrie, Marius Constantinescu stă de vorbă cu specialistul în chirurgie oncologică, medicul Victor Titirez, despre prevenţia cancerului la sân, statistici, informare, modalităţi de abordare a cazurilor. Tot de la 18.55, la TVR 1.

 

 

 
„Am trăit în imperiul minciunii.” Poetul Şerban Foarţă încheie seria premierelor „Garantat 100%” din acest sezon | VIDEO

O discuţie despre Arghezi, despre părinţi şi viaţa sub guvernarea comunistă. Cătălin Ştefănescu ne aşteaptă, ca de obicei, duminică, de la ora ...

„Ora Regelui”, cu o incursiune în istoria și în prezentul Armatei, muzicii și evenimentelor regale

Noua ediţie „Ora Regelui”, bogată în evenimente interesante şi pline de culoare, se vede la TVR 1 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14.30.

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

 

#TVRedu