loader
Foto

Galerie foto

Format nou pentru „Breaking Fake News”, în sezonul 3

Pe lângă interviurile lui Marian Voicu, formatul include un buletin de ştiri „alternative”, realizat de Zaiafet și Geminschi, iar Tetelu va vorbi despre „adevăruri false sau frumoasele minciuni ale manipulării”. Din 6 octombrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

 

Prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării revine cu un nou sezon la TVR 1.

Din 6 octombrie, emisiunea realizată şi prezentată de Marian Voicu se îmbogăţeşte cu noi rubrici şi îşi măreşte durata la 50 de minute. Breaking Fake News va putea fi văzută în fiecare miercuri, de la ora 23.00.

(w882)

De-a lungul celui de-al treilea sezon Breaking Fake News, alături de interviurile lui Marian Voicu, în noul format vom regăsi un buletin de știri „alternative”, realizat de vloggerii şi realizatorii de podcast Zaiafet și Geminschi, iar celebrul Tetelu va vorbi despre „adevăruri false sau frumoasele minciuni ale manipulării”. În fiecare ediţie, Horia Grușcă face revista presei fake, Gabriela Avram expune „Falsuri de colecție”, iar Tatiana Ţarfulea va demonta „Falsul săptămânii”. Echipa emisiunii îi mai include şi pe Andrei Coruț, director de imagine și pe editorul Cornel Tudorache.

(w882)

În prima ediţie a noului sezon, emisiunea produsă de Marian Voicu ne aduce în atenţie un subiect de actualitate: Germania şi Uniunea Europeană în epoca post-Merkel.

(w882)

Recentele alegeri pentru camera inferioară a parlamentului federal, Bundestagul, marchează o nouă eră pentru Germania, cea post-Merkel. După 16 ani în funcția de cancelar, Angela Merkel părăsește scena politică. Marian Voicu discută cu invitații săi despre moștenirea celui mai longeviv cancelar german, rezultatele alegerilor, posibilele scenarii de guvernare, precum și despre campania de știri false și dezinformare.

Martin Sieg – directorul Fundației Konrad Adenauer pentru România și Republica Moldova, Cristian Pîrvulescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice a SNSPA și Raimar Wagner - șeful Biroului de Proiecte pentru România și Republica Moldova al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate sunt invitații cu care jurnalistul Marian Voicu va sta de vorbă în prima ediţie Breaking Fake News, pe 6 octombrie, la TVR 1.

 
Răsvan Popescu, membru CNA și scriitor, la „Mic dejun cu un campion” (ediție din 2023) | VIDEO

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să revadă dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Ion Vianu - medic psihiatru și scriitor, Răsvan Popescu - ...

Conferința „În rând cu lumea”, cu Andrei Pleșu și Valentina Sandu-Dediu, la Opera Națională București | VIDEO

Marți, 16 aprilie, TVR Cultural a transmis, în direct de la Opera Națională București, dialogul dintre scriitorul Andrei Pleșu, Valentina ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

 

#TVRedu