loader
Foto

Final de an, final de sezon, la CULT@rt

Vineri, 21 decembrie, de la ora 22.00, CULT@rt  încheie anul şi sezonul actual cu o ediţie specială, în ton şi cu sfârşitul de săptămână, şi cu finalul de serie, dar şi cu apropiata sărbătoare a Crăciunului.

 

Aşa că în studio vin doi oameni frumoşi cu poveşti minunate: Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea blogului “Prinţesa Urbană”, coordonator de colecţie literară şi mamă cu normă întreagă şi Alex Păun, iniţiatorul celui mai frumos documentar despre biodiversitatea ţării noastre, România neîmblânzită.

Peste doar trei zile vine Moş Crăciun, motiv de maximă preocupare pentru părinţii care se simt pierduţi  în marele haţiş al cadourilor. Cum ştim însă când prea mult este prea mult şi cum evităm reţeta darurilor aflăm de la un blogger de parenting – vineri, la CULT@rt.

(oar_w460)

Anul 2018 a însemnat, pentru cinefili şi iubitori de natură deopotrivă, întâlnirea cu cel mai frumos şi mai ambiţios documentar despre biodiversitatea ţării noastre, România neîmblânzită. Filmul, o invitaţie la a contempla frumuseţea naturii, dar şi de a nu rămâne nepăsători la fragilitatea ei, a avut un parcurs remarcabil, început în toate sălile de cinema importante din ţară şi continuat în mari centre ale Europei şi ale lumii. Acum. El a ajuns şi pe DVD iar la CULT@rt ne reamintim că România neîmblânzită există pentru că un om, Alex Păun, a dorit ca această idee să devină realitate.

(oar_w460)

 

 

 
Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Pastila de artă”. Ștefan Pelmuș:  Aș vrea să reușesc, prin intermediul picturii mele, să nu-mi mai fie frică de moarte

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

Istoricul Lucian Boia, la „Mic dejun cu un campion”: Românii trebuie să știe cine sunt (ediție din 2015) | VIDEO

TVR Cultural redifuzează, între 20 și 24 mai, dialogurile Danielei Zeca Buzura cu actorul Mircea Albulescu (1934-2016), fosta campioană la ...

 

#TVRedu