loader
Foto

Exclusiv în România: un altfel de Bucureşti

Cristian Tabără şi echipa au descoperit casa cea mai veche din capitală - sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă şi pe TVR+

În ediţia din 17 mai, Cristian Tabără şi echipa sa de drumeţi s-au întors în Bucureşti. Dar nu pentru a lua o pauză în filmări şi în găsirea de locuri interesante pentru telespectatori, ci dimpotrivă, pentru a le descoperi un altfel de Bucureşti. Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc Exclusiv în România online, pe TVR+, au şansa să cunoască, sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, alte obiective demne de văzut şi admirat.

Pornind de la cea mai mare clădire din Europa (şi a doua ca mărime din lume), Palatul Parlamentului, echipa emisiunii a cutreierat pe străzi mai puţin cunoscute, unde a descoperit casa cea mai veche din capitală şi Muzeul Hărţilor şi Cărţii Vechi - unicat între muzeele Europei.

O vizită prin Bucureşti nu poate ocoli trecutul lui, astfel că realizatorul TVR şi echipa Exclusiv în România s-au oprit şi la un muzeu în aer liber: Cimitirul Bellu, cel care dezvăluie o parte fascinantă din istoria oraşului.

Şi tot în ediţia din această săptămână, telespectatorii TVR ajung, împreună cu Cristi Tabără, la forturile din jurul Bucureştiului şi află lucruri noi despre viitoarea Rezervaţie Văcăreşti, o zonă sălbatică din mijlocul oraşului, unică în România, care va deveni, probabil, în curând, parc natural.

Toate aceste locuri pe lângă care trecem adesea fără să le remarcăm, dar care merită întreaga noastră atenţie, au putut fi văzute în ediţia Exclusiv în România difuzată sâmbătă, pe 17 mai, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

O emisiune de Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu