loader
Foto

Galerie foto

Exclusiv în România: La pas prin Vâlcea

Cristi Tabără şi echipa sa ne propun să descoperim în avanpremieră trasee pe care Salvamontul le pregăteşte pentru alpinişti în Cheile Cerna - Sohodor , în ediţia din 19 decembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediţia din 19 decembrie a emisiunii Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa sa trec la pas prin Vâlcea. Emisiunea se transmite, ca de obicei, sâmbătă, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Călare şi pe jos, echipa Exclusiv în România va descoperi în munţii Olteniei drumuri ştiute doar de localnici. Realizatorii emisiunii filmează în avanpremieră trasee pe care Salvamontul le pregăteşte pentru alpinişti în Cheile Cerna - Sohodor.

(w882)

Cu vechea noastra cunoştintă Mircea Lera, şeful Salvamont Vâlcea, în Bucinişul mare din Buila -Vânturarita.

(w882)

Cristi Tabără află povestea Mănăstirii Dintr-un lemn de la maica Tecla, ghidul mănăstirii.

Între două popasuri la mănăstirile Dintr-un Lemn şi Surpatele, Cristi Tabără află reţeta tocanului, unicat din Vaideeni, în jurul căruia se dansează şi se povesteşte ca la vechile şezători. Echipa de jurnalişti de la Exclusiv în România ajunge şi la unul dintre cele mai izolate schituri din ţară, Schitul Pahomie, dar si deasupra lui, pe creasta Masivului Buila – Vanturarita.

(w882)

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta ediţiei Exclusiv în România din 12 decembrie. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

(w882)

La Vaideeni, aflăm şi reţeta tocanului, unicat mondial.

Jurnalist: Cristina Madgearu

surse foto: TVR, ovidiu.turism, panoramio.com;danratziu.worldpress.com

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Ora Regelui

Sâmbătă, 15 iunie, la „Ora Regelui", v-am invitat să fiți martorii vizitei regale în Marele Ducat al Luxemburgului. Mizele acestei vizite externe ...

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

 

#TVRedu