loader
Foto

Galerie foto

Exclusiv în România, între Dunăre şi mare

Cristi Tabără ne-a propus o aventură cu egrete, pelicani, cormorani, măgăruşi şi cai liberi, caiace, cântece ucrainene, în ediţia din 21 noiembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În ediţia din 21 noiembrie, echipa emisiunii Exclusiv în România s-a transformat în… echipaj. Cu forţe proprii, membrii echipajului au naviga pe mare, pe urmele capitanului britanic Thomas Spratt, cel care a realizat prima hartă exactă a gurilor Dunării,  iar destinaţia este chiar muzeul unde se găseşte harta unicat. Cristi Tabără şi colegii săi ne-au dat întâlnire sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Am ajuns, aşadar, alături de „echipajul” Exclusiv în România, la Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea întâlneşte marea şi am călătorit, pe canale, către unul dintre cele mai tinere pământuri ale Europei: Insula Sacalin.

(w882) Exclusiv i

Am prins răsăritul pe mare, împreună cu pescarii, am hoinărit pe plaja sălbatică şi prin satul încă nealterat de vremurile noastre, dar ne-am bucurat şi de o ofertă turistică modernă.

Pe scurt, o aventură între mare şi Dunăre, cu egrete, pelicani, cormorani, măgăruşi şi cai liberi, caiace, cântece ucrainene şi, nu în ultimul rând, cu o porţie delicioasă de... pisică de mare.

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta ediţiei Exclusiv în România din 21 noiembrie. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu