loader
Foto

Galerie foto

Exclusiv în România: excursii în zona turistică Sulina şi prin Bucovina necunoscută

Cristi Tabără şi echipa lui ne reamintesc ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc românii şi ne împărtăşesc informaţii utile pentru o vacanţă Exclusiv în România . De văzut la TVR 1 şi TVR+ în 29, 30 iunie, de la 18.55

 

Continuăm să venim cu noi propuneri de petrecere a vacanţei Exclusiv în România. În fiecare zi, de luni până vineri, Cristi Tabără vine la TVR 1 cu o propunere ce merită atenţie: descoperirea unor obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi vizitate Exclusiv în România. Echipa emisiunii a selecţionat atent şi, în această vară, ne invită să revedem unele dintre cele mai frumoase reportaje despre destinaţii spectaculoase, de găsit Exclusiv în România. Tot atunci aflăm povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale. Cristi Tabără ne dă întâlnire la TVR 1 şi TVR+ în fiecare zi, de luni până vineri, de la 18.55, chiar înainte de Telejurnal.

29 iunie - o excursie în zona turistică Sulina

(w882)

(w882)

Expediţia de azi îl poartă pe Cristian Tabără în cel mai estic oraş al Uniunii Europene, unde jurnalistul TVR stă de vorbă cu cel mai estic locuitor al Uniunii Europene. Echipa Exclusiv în România ajunge în cea mai mare întindere de stuf din lume şi în rezervaţia unde trăiesc cei mai mulţi pelicani din Europa. Şi tot în Delta Dunării, telespectatorii vor descoperi cai sălbatici, farul vechi de la Sulina, dar şi tradiţii culinare din zonă. Despre „minunile” Deltei, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla de la ora 19.00, la Exclusiv în România. Nu rataţi o excursie în zona turistică Sulina, pentru a cunoaşte alte unicate europene cu care se poate mândri ţara noastră!

30 iunie - Cristian Tabără printre huţuli

(w882)

Se ştie despre Bucovina că este o regiune plină de farmec. Mulţi români au vizitat-o şi cunosc obiectivele turistice importante ale zonei. Dar oare ştim totul despre Bucovina? Cristi Tabără îi poartă pe telespectatori într-o Bucovină mai puţin cunoscută. Descoperă calul huţul, populaţia huţulă, prezintă biserica de lemn din cimitirul Putna - cea mai veche biserică de lemn din lume, încă funcţională, ia contact cu spiritualitatea locului şi, desigur, cu renumita bucătărie bucovineană. Despre atracţiile Bucovinei, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla joi, 30 iunie, de la ora 18.55, într-o nouă ediţie Exclusiv în România.

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta Exclusiv în România. Pe timpul verii, emisiunea poate fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.

Jurnalişti: Lorelei Mihală şi Daniel Georgescu
Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu