loader
Foto

Emisiunile TVR, câștigătoare la Premiile TVmania 2020

Premiile TVmania 2020 au ajuns, marți seară, la cei mai buni din televiziune.

 

„Câștigă România!, concursul de cultură generală de la TVR 2, a primit la cea de-a 19-a ediție a premiilor votate de publicul Revistei TVmania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”. Premiul pentru Cea mai bună emisiune de interviuri-portret a fost acordat emisiunii „Mic dejun cu un campion, tot de la TVR 2.

(w882)

Mă bucur foarte mult pentru trofeu. Le mulțumesc celor care ne urmăresc de șapte sezoane și votul lor ne face să avem încredere că facem un lucru bun. Le promitem că vom continua iar acest concurs de cultură generală va deveni un reper în televiziune”, a spus Virgil Ianțu, prezentatorul „Câștigă România!”.

(w882)

Este pentru a doua oară când trofeul TVmania ajunge la „Câștigă România!”. Și în 2017 concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit votul publicului revistei, obținând trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.

(w882)

„Suntem bucuroși și onorați că după cinci ani și jumătate de „Mic dejunuri” luate împreună cu toți iubitorii de televiziune de calitate, de artă și de cultură am obținut acest trofeu. Este al doilea după premiul „Centenar APTR”, obținut în 2018. Aceste două distincții ne onorează și ne obligă în egală măsură. Mulțumim TVmania pentru nominalizare și pentru apreciere și mulțumim deopotrivă celor care ne-au votat și care alegându-ne au dat gir calității, decenței și bucuriei de-a fi împreună”, a spus Daniela Zeca-Buzura, realizatoarea emisiunii „Mic dejun cu un campion”.

(w882)

Anul acesta, nu mai puțin de opt producții TVR au primit nominalizări la Premiile TVmania: „Telejurnalul” (TVR 1), la categoria „Cea mai bună emisiune de știri”, „Drag de România mea!” (TVR 2), show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego, la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment”, „Vedeta Populară”, concursul de folclor de la TVR 1, prezentat de Iuliana Tudor, la categoria „Cel mai bun talent show”, „Mic-dejun cu un campion” (TVR 2), „Rețeaua de idoli” (TVR 2), #NuExistăNuSePoate! (TVR 2) și „Garantat 100%” (TVR 1) la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, dar și „Cea mai bună emisiune concurs”, „Câștigă România!”.

Excelența în televiziune a fost recompensată și în acest an în cadrul unei gale speciale, organizate online. Tradițional deja, gazda evenimentului a fost actorul Marius Florea Vizante.

 
Povestea picturii „Vas cu flori” a lui Jan Brueghel, pe care a intervenit și Frans Francken II, la „Pastila de artă”

Între 15 și 21 iulie, la „Pastila de artă”, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să descopere lucrări semnate de Pietro da Cortona, ...

„Mic dejun cu un campion”: Daniela Zeca Buzura, în dialog cu Marius Apostol, veteran al războiului din Afganistan (ediție din 2016) | VIDEO

Între 15 și 21 iulie, la „Mic dejun cu un campion”, telespectatorii TVR Cultural pot revedea dialogurile Danielei Zeca Buzura cu Lucia ...

Povestea curajoasei Wally, rolul pe care Catalani l-a scris pentru Hariclea Darclée, în 16 iulie, la TVR Cultural

TVR Cultural le-a propus telespectatorilor să revadă marți, 16 iulie, celebra operă „La Wally”, a lui Alfredo Catalani, pusă în scenă la Theater ...

 

#TVRedu