loader
Foto

Galerie foto

Ediţie internaţională şi multietnică „Exclusiv în România"

Echipa emisiunii „Exclusiv în România" a filmat în premieră festivalul Hederlez, un festival unic, care marchează începutul anului agricol pentru găgăuzi. Cu echipa lui Cristi Tabără am ajuns şi la cea mai mare şi mai frumoasă mănăstire din Republica Moldova. Sâmbătă, 19 mai, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

În anul Centenarului, emisiunea Exclusiv în România a trecut Prutul pentru o ediţie specială, realizată în Republica Moldova. Echipa lui Cristi Tabără a ajuns astfel la Complexul Muzeal Orheiul Vechi, unde se află celebrele sihăstrii săpate în stâncă, de unde am văzut imagini sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 18.00, într-o nouă ediţie Exclusiv în România de la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Vizita a inclus şi un popas la mănăstirea Curchi, cea mai mare şi mai frumoasă mănăstire din Republica Moldova.

(w882)

Oprirea la Chişinău a fost prilej pentru a vorbi despre limbă şi identitate naţională. După Chişinău, echipa s-a îndreptat spre Regiunea Autonomă Găgăuzia.

„Suntem singura televiziune românească ce a ajuns să filmeze în premieră festivalul găgăuz Hederlez, care se tine la  Ceadîr Lunga. Este un festival unic, care marchează începutul anului agricol pentru găgăuzi", ne-a spus producătorul Marin Găbudean. Cu această ocazie, Cristi Tabără a vorbit cu localnicii despre stereotipii şi etichete.

Şi tot la Exclusiv în România, am văzut cum sărbătoreşte minoritatea bulgară din satul Tvardita, raionul Taraclia, izvorul Sfântul Gheorghe.

Nu raraţi, aşadar, o ediţie internaţională şi multietnică Exclusiv în România. Sâmbătă, 19 mai, de la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+.

foto: telegraph.md

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: luni, 17 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00, aţi putut revedea o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

 

#TVRedu